Checklist voor fulfilment automatisering

Checklist voor fulfilment automatisering

Een reeks krachten botst om de structuur en de werking van veel supply chains en hun vermogen om te voldoen aan de snel veranderende verwachtingen voor het fulfilment van orders op de proef te stellen. Amazon Prime, same-day/next-day, de pandemie, tekorten aan arbeidskrachten en onderbezette winkels en ruimten in de detailhandel komen nu allemaal samen en dwingen supply chain-leiders te kijken naar nieuwe manieren om deze nieuwe uitdagingen op te lossen.

Technologieën die relevant waren, zijn dat nu niet meer. Traditionele manieren om magazijnstromen, orders en fulfilment-keuzes te beheren, houden geen gelijke tred meer. Het is bijna alsof de supply chain wordt geconfronteerd met digitale problemen, maar dan met analoge oplossingen. Snelheid, flexibiliteit en middelen combineren niet snel genoeg om aan de behoeften van de consument te voldoen en te concurreren met nieuwkomers of wereldwijde kolossen. Gerobotiseerd en geautomatiseerd fulfilment heeft het momentum en wordt snel een belangrijke differentiator.

Download de checklist voor fulfilment-automatisering

GreyOrange, het wereldwijde technologiebedrijf dat AI-gestuurde software en mobiele robotica verenigt, en Supply Chain Magazine hebben een checklist voor fulfilment-automatisering opgesteld om te evalueren of uw bedrijf klaar is voor toekomstbestendige fulfilment-automatisering. Beantwoord de 10 vragen en ontdek of de staat van fulfilment-automatisering in uw bedrijf geavanceerd, voor verbetering vatbaar of rudimentair is.

Alle checklists van Supply Chain Magazine vind je hier.