Premium Partners Supply Chain Magazine

PLATINUM PARTNERS

Blue Ridge Global
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam

T. 020 209 1331
E. Iris.Westrik@BlueRidgeGlobal.com
W. blueridgeglobal.nl

Referenties:
- Mestergruppen
- Astrup
- Grilstad

- Isola
- Hesselberg

Volledig configureerbaar plannings- en prijsbepalingsplatform dat is ontworpen om voorraden altijd op voorraad te houden en tegelijkertijd de financiële impact van verrassingen in de supply chain te verminderen. Blue Ridge verfijnt de nauwkeurigheid van prognoses en creëert proactieve, wetenschappelijk onderbouwde inzichten in plaats van reactieve, instinctieve reacties op vraag- en aanbodmysteries zoals tekorten, variabele doorlooptijden, seizoensgebonden vraag, verschuivingen in consumentenaankopen, logistieke kosten en meer.

Slimstock B.V.
Zutphenseweg 29-G1
7418 AH DEVENTER

T. 0570 638 400
E. info@slimstock.com
W. slimstock.com/nl

Sinds de oprichting in 1993 is Slimstock uitgegroeid tot Europees marktleider in voorraadoptimalisatie met meer dan 1000 klanten wereldwijd. Slim4, ons softwarepakket voor forecasting, demand planning en voorraadoptimalisatie, helpt u om de juiste voorraad op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen.

GOLD PARTNERS

Oracle
Hertogswetering 163-167
3543 AS Utrecht

T. 030 669 9000
E. infomail_nl@oracle.com
W. oracle.com/nl

Referenties:
- Orange Belgium
- FedEx
- Cohu
- Flow
- Addiko Bank

Wanneer dingen snel veranderen, kunt u hierop voorbereid zijn met systemen die uw veerkracht verbeteren en waarmee u plannen voor succes kunt maken die verdergaan dan uw volgende stap. Oracle Fusion Cloud SCM verbindt uw toeleveringsnetwerk met een geïntegreerde suite van zakelijke cloudapplicaties.

Involvation
Emmalaan 5
3732 GM De Bilt

T. 030 221 7766
E. info@involvation.com
W. involvation.com

Referenties:
- Henkel
- Rituals
- Puratos
- Stedin
- GKN Fokker

Involvation is een advies- en realisatiebureau dat zich richt op het verbeteren van de Supply Chain en de besturing ervan. Samen zetten we de beslissende stap van uitdaging naar blijvend resultaat door onze inhoudelijke expertise met proces- en verandermanagement te combineren.

Alpega Group
Belgicastraat 17
1930 Zaventem
Belgium
T. +32 24754195
E. info@alpegagroup.com
W. alpegagroup.com

References:
- Barry Callebaut
- MAN
- AGCO
- Albini
- PUMA

Alpega Group biedt modulaire software-oplossingen die alle transport- en logistieke complexiteitsbehoeften dekken, gebouwd in samenwerking met verladers en vervoerders om hun uitdagingen te ondersteunen en meer duurzame en collaboratieve transportprocessen te creëren.

BLMC
Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken

T. +31 850 479 428
E. info@blmc.nl
W. blmc.nl

BLMC maakt organisaties concurrerender door ze efficiënter, effectiever, klantgerichter en wendbaarder te maken met behulp van:
• Consultancy & implementatie; supply chain strategie, processen en S&OP
• Interim management voor verbeter, verander en transformatie vraagstukken en tijdelijke expertise

SILVER PARTNERS

Solventure
Sluisweg 1
9000 Gent
België
T. +32 3 685 7003
E. contact@solventure.eu
W. solventuregroup.com

Solventure is de Europese implementatiepartner van Arkieva, een bekroonde S&OP software. Dankzij een unieke combinatie van ‘People, Process, Tools & Analytics’ ondersteunen we globale productieorganisaties om hun supply chain uitdagingen om te zetten in een concurrentievoordeel.

MPO
745 Atlantic Ave
Boston, MA 02111
USA
T. +1 646 520 0841
E. info@mpo.com
W. mpo.com

MPO biedt 's werelds enige verenigde cloudplatform voor het orkestreren van inkomende, uitgaande en omgekeerde stromen in dynamische supply chain bedrijfsnetwerken. Door middel van real-time analyse, planning, uitvoering en kostenbeheersing stimuleren bedrijven zowel de klantervaring als de excellente dienstverlening.

Jungheinrich Nederland BV
H.A. Lorentzweg 3
2408 AS Alphen aan den Rijn

T. +31 172 446 789
E. info@jungheinrich.nl
W. jungheinrich.nl

Referenties:

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van de logistiek in magazijnen en distributiecentra; vanaf de plaatsing van magazijnstellingen tot en met magazijnsoftware, magazijn automatisering en robotisering.

EyeOn
Croylaan 14
5735 PC Aarle-Rixtel

T. 088 883 0000
E. mail@eyeon.nl
W. eyeon.nl

Referenties:

In hun streven naar succes moeten grote ondernemingen voortdurend worstelen met de toenemende interne complexiteit en externe volatiliteit. Wij helpen onze klanten deze uitdaging aan te gaan door uitstekende planningsprocessen te ontwerpen, te implementeren en uit te voeren als een onderscheidende factor voor succes.

BRONZE PARTNERS

Consafe Logistics
Stadionstraat 34
4815 NG Breda

T. +31 76 207 1797
E. sales@nl.consafelogistics.com
W. consafelogistics.com

Wij leveren betrouwbare, flexibele en slimme oplossingen om onze klanten wereldwijd concurrentievoordeel te bieden. Met onze uitgebreide magazijnkennis en door co-creatie leveren wij duurzame oplossingen die passen bij elk niveau van complexiteit en volume in het magazijn.

Peripass
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

T. +31 10 899 0036
E. info@peripass.nl
W. peripass.com

Kies voor het meest innovatieve SAAS+ platform om te beantwoorden aan de operationele uitdagingen van jouw site en overbrug probleemloos de kloof tussen magazijn en transport. Geniet van onze expertise en ervaar het gemak van automatisatie en ontdek de voordelen van een zorgeloze logistiek en verbeterde visibiliteit.

Anaplan
Willemsplein 2
5211 AK 'S-HERTOGENBOSCH

T. +31 6 18 86 2664
E. benelux.marketing@anaplan.com
W. anaplan.com

Anaplan is een cloud-native enterprise SaaS-bedrijf dat wereldwijde ondernemingen helpt bij het orkestreren van prestaties in de hele onderneming, en het omzetten van constante verandering in uw voordeel. Meer dan 1.400 toonaangevende organisaties, die bijna elke industrie vertegenwoordigen, gebruiken Anaplan over de hele wereld.

BluJay Solutions
Laan van Londen 100
3317 DA Dordrecht

T. +31 78 612 3744
E. info-emea@blujaysolutions.com
W. blujaysolutions.com

Referenties:
- D.V.R. Group
- Volvo
- Raben

BluJay Solutions helpt bedrijven over de hele wereld uit te blinken in logistiek en handelscompliance: dat zit in ons DNA. Via een combinatie aan data, netwerken en applicaties, geleverd op de BluJay-wijze, voorziet het DNA-platform in het verkrijgen van een frictieloze supply chain.

Incore
Damrak 219
1012 JZ AMSTERDAM

T. 020 626 9782
E. sales@incore.nl
W. incore.nl

Supply Chain Portal is een webapplicatie waarmee Retailers, Groothandels, Carriers en Producenten de samenwerking in ketenprocessen verbeteren. Inkoop: Sourcing + Buying + Finance + Order to Pay. Logistiek: Inbound + Slotbooking&Yardmanagement + Outbound. Met 100 complexe Supply Chain / Logistieke software projecten zijn we marktleider.