Premium Partners Supply Chain Magazine

PLATINUM PARTNERS

Blue Ridge Global
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam

T. 020 209 1331
E. Iris.Westrik@BlueRidgeGlobal.com
W. blueridgeglobal.nl

Referenties:
- Mestergruppen
- Astrup
- Grilstad

- Isola
- Hesselberg

Volledig configureerbaar plannings- en prijsbepalingsplatform dat is ontworpen om voorraden altijd op voorraad te houden en tegelijkertijd de financiële impact van verrassingen in de supply chain te verminderen. Blue Ridge verfijnt de nauwkeurigheid van prognoses en creëert proactieve, wetenschappelijk onderbouwde inzichten in plaats van reactieve, instinctieve reacties op vraag- en aanbodmysteries zoals tekorten, variabele doorlooptijden, seizoensgebonden vraag, verschuivingen in consumentenaankopen, logistieke kosten en meer.

Slimstock B.V.
Zutphenseweg 29-G1
7418 AH DEVENTER

T. 0570 638 400
E. info@slimstock.com
W. slimstock.com/nl

Sinds de oprichting in 1993 is Slimstock uitgegroeid tot Europees marktleider in voorraadoptimalisatie met meer dan 1000 klanten wereldwijd. Slim4, ons softwarepakket voor forecasting, demand planning en voorraadoptimalisatie, helpt u om de juiste voorraad op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen.

GOLD PARTNERS

Alpega Group
Belgicastraat 17
1930 Zaventem
Belgium
T. +32 24754195
E. info@alpegagroup.com
W. alpegagroup.com

References:
- Barry Callebaut
- MAN
- AGCO
- Albini
- PUMA

Alpega Group biedt modulaire software-oplossingen die alle transport- en logistieke complexiteitsbehoeften dekken, gebouwd in samenwerking met verladers en vervoerders om hun uitdagingen te ondersteunen en meer duurzame en collaboratieve transportprocessen te creëren.

BLMC
Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken

T. +31 850 479 428
E. info@blmc.nl
W. blmc.nl

BLMC maakt organisaties concurrerender door ze efficiënter, effectiever, klantgerichter en wendbaarder te maken met behulp van:
• Consultancy & implementatie; supply chain strategie, processen en S&OP
• Interim management voor verbeter, verander en transformatie vraagstukken en tijdelijke expertise

GreyOrange
Bussardweg 31
30880 Laatzen
Germany
T. +31 6 112 55590
E. sales.emea@greyorange.com
W. greyorange.com/nl/about/

Referenties:
- ActiveAnts
- Jysk
- GoldBond

Je kunt niet voldoen aan de moderne fulfillment-eisen met technologie die gebouwd is voor een vorig tijdperk. GreyOrange combineert op unieke wijze altijd oplossende kunstmatige intelligentie en machine learning met Maximum-LifeTM robotica om aan de eisen van de moderne orderverwerking en e-commerce te voldoen.

Involvation
Emmalaan 5
3732 GM De Bilt

T. 030 221 7766
E. info@involvation.com
W. involvation.com

Referenties:
- Henkel
- Rituals
- Puratos
- Stedin
- GKN Fokker

Involvation is een advies- en realisatiebureau dat zich richt op het verbeteren van de Supply Chain en de besturing ervan. Samen zetten we de beslissende stap van uitdaging naar blijvend resultaat door onze inhoudelijke expertise met proces- en verandermanagement te combineren.

Oracle
Hertogswetering 163-167
3543 AS Utrecht

T. 030 669 9000
E. infomail_nl@oracle.com
W. oracle.com/nl

Referenties:
- Orange Belgium
- FedEx
- Cohu
- Flow
- Addiko Bank

Wanneer dingen snel veranderen, kunt u hierop voorbereid zijn met systemen die uw veerkracht verbeteren en waarmee u plannen voor succes kunt maken die verdergaan dan uw volgende stap. Oracle Fusion Cloud SCM verbindt uw toeleveringsnetwerk met een geïntegreerde suite van zakelijke cloudapplicaties.

SILVER PARTNERS

EyeOn
Croylaan 14
5735 PC Aarle-Rixtel

T. 088 883 0000
E. mail@eyeon.nl
W. eyeon.nl

Referenties:

In hun streven naar succes moeten grote ondernemingen voortdurend worstelen met de toenemende interne complexiteit en externe volatiliteit. Wij helpen onze klanten deze uitdaging aan te gaan door uitstekende planningsprocessen te ontwerpen, te implementeren en uit te voeren als een onderscheidende factor voor succes.

Jungheinrich Nederland BV
H.A. Lorentzweg 3
2408 AS Alphen aan den Rijn

T. +31 172 446 789
E. info@jungheinrich.nl
W. jungheinrich.nl

Referenties:

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van de logistiek in magazijnen en distributiecentra; vanaf de plaatsing van magazijnstellingen tot en met magazijnsoftware, magazijn automatisering en robotisering.

MPO
745 Atlantic Ave
Boston, MA 02111
USA
T. +1 646 520 0841
E. info@mpo.com
W. mpo.com

MPO biedt 's werelds enige verenigde cloudplatform voor het orkestreren van inkomende, uitgaande en omgekeerde stromen in dynamische supply chain bedrijfsnetwerken. Door middel van real-time analyse, planning, uitvoering en kostenbeheersing stimuleren bedrijven zowel de klantervaring als de excellente dienstverlening.

Solventure
Sluisweg 1
9000 Gent
België
T. +32 3 685 7003
E. contact@solventure.eu
W. solventuregroup.com

Solventure is de Europese implementatiepartner van Arkieva, een bekroonde S&OP software. Dankzij een unieke combinatie van ‘People, Process, Tools & Analytics’ ondersteunen we globale productieorganisaties om hun supply chain uitdagingen om te zetten in een concurrentievoordeel.

BRONZE PARTNERS

Consafe Logistics
Stadionstraat 34
4815 NG Breda

T. +31 76 207 1797
E. sales@nl.consafelogistics.com
W. consafelogistics.com

Wij leveren betrouwbare, flexibele en slimme oplossingen om onze klanten wereldwijd concurrentievoordeel te bieden. Met onze uitgebreide magazijnkennis en door co-creatie leveren wij duurzame oplossingen die passen bij elk niveau van complexiteit en volume in het magazijn.

DPA Supply chain & Logistics
Achterom 7
1261 EE Blaricum

T. +31 6 53 47 5523
E. onno.vancapelleveen@dpa.nl
W. dpa.nl/opdrachtgevers/supply-chain-logistics/

Referenties:

Heb jij snel een interim supply chain of logistiek professional nodig? Een specialist die graag werkt aan uitdagende vraagstukken en jouw organisatie naar een hoger niveau tilt? Kies dan voor een DPA interim-professional en haal daarmee direct de juiste expertise in huis. Recruitment en Interim!


Generix Group
Pettelaarpark 84
5216 PP ’s Hertogenbosch

T. +32 9 281 23 98
E. benelux@generixgroup.com
W. generixgroup.com

Het collaboratieve platform, Generix Supply Chain Hub, helpt bedrijven om de belofte die ze aan hun klanten doen, na te komen. Het verbindt bedrijven met al hun partners, zodat ze samen fysieke stromen kunnen beheren, informatiestromen kunnen digitaliseren en processen in real time kunnen beheren.

Incore
Damrak 219
1012 JZ AMSTERDAM

T. 020 626 9782
E. sales@incore.nl
W. incore.nl

Supply Chain Portal is een webapplicatie waarmee Retailers, Groothandels, Carriers en Producenten de samenwerking in ketenprocessen verbeteren. Inkoop: Sourcing + Buying + Finance + Order to Pay. Logistiek: Inbound + Slotbooking&Yardmanagement + Outbound. Met 100 complexe Supply Chain / Logistieke software projecten zijn we marktleider.