Wehkamp neemt afscheid van voorspelbare orderstromen

Redelijk voorspelbare orderstromen behoren met de opkomst van e-commerce tot het verleden. Wehkamp investeerde daarom in een nieuw pand met automatische orderpicksystemen, een warehousemanagementsysteem van Knapp en legde een stevige IT-basis neer. Tijdens Supply Chain Day op 13 april wordt duidelijk hoe Wehkamp orders zo slim mogelijk verwerkt met de supply chain suite van MP Objects.

De supply chain suite van MP Objects regelt zowel de inkomende als de uitgaande logistieke stromen. Met het platform krijgt Wehkamp een goed beeld van de goederen die onderweg zijn naar haWehkamp DCar consumenten en naar het nieuwe distributiecentrum in Zwolle. Wanneer consumenten een bestelling plaatsen via de website, dan berekent deze tool op basis van diverse parameters in welke volgorde de online retailer de orders moet afhandelen.

Supply Chain Day

Tijdens Supply Chain Day in Scherpenzeel op 13 april vertelt Harold Geerts (D-Voted Advisory, management & coaching) als voormalig programmamanager hoe Wehkamp verschillende leveranciers, systemen en stakeholders binnen de gestelde tijd naar een succesvolle lancering van ’s werelds grootste geautomatiseerde e-commerce distributiecentrum heeft gebracht. De presentatie van Geerts, die op eigen titel spreekt, maakt onderdeel uit van de stream ‘WMS en Order Management Systems’. In deze track verzorgt ook Istia een presentatie.

Wie geïnteresseerd is in de duurzaamheid van het distributiecentum, kan meer informatie vinden op de website van Wehkamp.