Bezorging Bever voortaan door Fietskoeriers.nl

Bever

Buitenwinkel Bever zet voortaan fietskoeriers in voor de bezorging van online bestellingen. Het merk wil hiermee de bezorging beter aan laten sluiten bij zijn missie om heel Nederland naar buiten te krijgen. Er werd gekozen voor een samenwerking met Fietskoeriers.nl, een platform van Cycloon Post & Fietskoeriers dat in meer dan dertig steden in Nederland bezorgt.

‘Het introduceren van fietskoeriers sluit naadloos aan bij onze buitenproducten en onze ambitie om mensen te inspireren meer tijd buiten door te brengen’, zegt Mirjam Fondse, Manager Supply Chain bij Bever.

‘Buiten zijn is goed voor iedereen. Het maakt mensen gezonder, gelukkiger en bewuster van de wereld om hen heen’, stelt Fondse. Ze laat dan ook weten blij te zijn dat Bever klanten nu de mogelijkheid biedt te kiezen voor een gezonde ‘buitenlucht-bezorgoptie’.

Hub aan de rand van Rotterdam

Voor de bezorging haalt een fietskoerier de pakketten op bij de opslag van Bever in Pijnacker. Hij of zij brengt ze vervolgens naar de hub, een fietskoeriersvestiging aan de rand van Rotterdam. Daar worden de pakketten gesorteerd en vervolgens bezorgt een fietskoerier ze de volgende werkdag bij de klant.

Moeten er pakketten naar een andere stad, dan gaan deze van de fietskoeriersvestiging met een groengasauto naar het sorteercentrum in Nieuwegein. Eenmaal gesorteerd gaat een pakket naar de hub in de stad van bezorging. Het laatste stukje is weer voor de fietskoerier, die het pakje tussen 17.00 en 22.00 uur bij de klant bezorgt.

Landelijke dekking

Bij het platform Fietskoeriers.nl werken twintig professionele fietskoeriersbedrijven met elkaar samen zodat er landelijke dekking geboden kan worden.