Samenwerking van Nubikk en Bringly voor thuisbezorging winkelaankopen

Bringly

Nederlands schoenenmerk Nubikk is een samenwerking aangegaan met start-up Bringly, een bezorgdienst van fietskoeriers. Samen bieden zij een extra service aan door in de Amsterdamse flagshipstore van Nubikk gekochte spullen nog diezelfde avond bij de klant thuis te bezorgen.

Het doel van de service is klanten niet met hun aankopen door de stad te laten lopen, zodat zij onbezorgd verder kunnen winkelen. Mensen hoeven ook niet bang te zijn dat ze daardoor hun spullen pas dagen later krijgen; de aankopen worden dezelfde avond nog thuisbezorgd. Het proces is niet ingewikkeld. Medewerkers van de winkel gaan werken met de app ‘Bringly voor Winkeliers’. Hierop kan het personeel aankopen doorgeven aan de fietskoeriers. De koeriers bezorgen op hun beurt de bestelling tussen 18.00 en 20.00 uur aan huis.

Aanvulling op winkelbeleving

Bringly-oprichter Rajiv Laigsingh (foto) is van mening dat zijn bedrijf en Nubikk perfect op elkaar aansluiten. Volgens hem hebben mensen bij aankopen zoals schoenen toch de behoefte om deze in de winkel in het echt te zien, te passen en advies te krijgen. Hij ziet de nieuwe dienst dan ook als aanvulling op de winkelbeleving. ‘Samen verbeteren we de service naar de klant en optimaliseren we de klantervaring in de fysieke winkel’, aldus Laigsingh.

Nieuwe flagshipstore Nubikk

Hoewel Nubikk een schoenenmerk is uit Waalwijk, kiezen ze ervoor deze service vooralsnog alleen in Amsterdam aan te bieden. Hun flagshipstore hier is afgelopen zomer geopend om de klant kennis te laten maken met de belevingswereld van Nubikk. Dit is een direct gevolg van de groei die het schoenenmerk meemaakt in zowel binnen- als buitenland. Volgens e-commerce-manager Michael Slagman is de koeriersdienst vooral een aanvulling op de klantbeleving zoals zij die willen creëren in hun nieuwe winkel: ‘Met Bringly bieden wij de klanten een duurzame, extra service die past bij de beleving die wij voor ogen hebben in onze flagshipstore.’

Geïnteresseerd in start-ups? Kom naar inNOWvate in mei, ontmoet tientallen start-ups en stem mee in de supply chain start-up contest! Koop je kaartje hier.