Whitepaper Trend Compass NL

Trend Compass NL 2019

Om te overleven in een veranderende wereld moeten bedrijven hun strategie en supply chains afstemmen op verschillende mega-, macro- en microtrends. Supply Chain Media heeft hiervoor het Trend Compass ontwikkeld met daarin de nieuwe technologische innovaties verwerkt per bedrijfsstrategie. De uiteenlopende impact van trends is gebaseerd op eigen onderzoek onder ruim honderd supply chain managers en
-directeuren. In dit onderzoek hebben zij geantwoord op de vragen welke megatrends hun bedrijf raken, wat de drijfveren van klanten zijn en wat dit betekent voor de bedrijfsstrategie en bijbehorende supply chains.

De veranderingen die vandaag de dag in de wereld plaatsvinden, gaan steeds sneller en vormen een voortdurende uitdaging voor bedrijven om in dezelfde snelheid mee te veranderen. Om relevant te blijven, moeten bedrijven hun businessmodellen aanpassen en matchen met de veranderende drijfveren van de klant. Wanneer er rekening wordt gehouden met trends in de ontwikkeling van een innovatief beleid, strategieën, producten en diensten, kunnen bedrijven bijblijven en zich in een onzekere tijd onderscheiden. Maar wat zijn trends eigenlijk en hoe kunnen ze bedrijven ten goede komen?

Download nu de whitepaper over het Trend Compass en leer meer over hypes, mega-, macro- en microtrends en welke technologische innovaties relevant zijn voor de gekozen bedrijfsstrategie.

Download: