Slimstock en MSD naar wereldfinale The Fresh Connection

The Fresh Connection

Slimstock schreef op 21 juni de winst in de nationale finale van The Fresh Connection Global Pro Challenge op haar naam. MSD werd knap tweede in deze wedstrijd van Involvation, met een minimaal verschil van slechts 0,36 procent!

In The Fresh Connection Global Challenge spelen afgevaardigden van bedrijven in teams tegen andere bedrijven over de hele wereld. Een ideale mogelijkheid om samen met de teamgenoten de vaardigheden in supply chain management op wereldniveau te meten. Opdracht is daarbij het virtuele vruchtensapbedrijf The Fresh Connection van de ondergang te redden.

Zes teams hadden zich gekwalificeerd voor de Nederlandse finale, waarin ze werden geconfronteerd met drie uitdagende rondes. De teams moesten een volledig nieuwe supply chain footprint opzetten, omdat The Fresh Connection had besloten haar verkopen uit te breiden naar een aantal andere Europese landen. Tegelijkertijd moesten ze beslissen op welke aspecten ze wilden samenwerken met leveranciers en klanten.

Wereldfinale

De teams van Slimstock en MSD deden dit briljant en vertegenwoordigen Nederland daarom in de wereldfinale later dit jaar. De winnende teams uit de nationale competities wereldwijd maken in november uit wie zich winnaar mag noemen van de Global Challenge 2021. De beloning is een executive course bij het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in Boston.