Gezocht: jonge toptalenten in supply chain

supply chain-directeur

Supply Chain Magazine zal in samenwerking met Inspired-Talent in haar decembernummer voor het tweede achtereenvolgende jaar een overzicht publiceren van jonge, Nederlandse toptalenten in supply chain. Doel is deze talenten en hun werkgevers een podium te geven. Wie mag er volgens jou niet ontbreken in deze lijst?

Uit onderzoek blijkt dat toptalenten aan de volgende eigenschappen te herkennen zijn: engagement en aspiratie (voor alle functies van toepassing) en supply chain ability. Engagement vertaalt zich in de reflectie van de waarden van het bedrijf, het nemen van verantwoordelijkheden en het kunnen beïnvloeden van de communicatie. Aspiratie kenmerkt zich in het uiten van de eigen mening door blogs en presentaties, brede bekendheid in het bedrijf, duidelijke en geuite ambities en aanpassingsvermogen bij veranderingen. Supply chain-vaardigheden zijn het zoeken naar cross-functionele samenwerking, het opbouwen van relaties met klanten en leveranciers en het nemen van data-gedreven beslissingen.

Welk talent verdient een plekje in deze lijst?

Ken jij een supply chain-talent onder de dertig jaar (geboren vanaf 1991), werkzaam bij een producerend of handelend bedrijf, dat volgens jou in dit overzicht van Supply Chain Magazine beslist niet mag ontbreken? Geef zijn of haar naam door aan martijn.lofvers@supplychainmedia.nl. De deadline voor de voordracht is gesteld op woensdag 28 oktober 2020. De talenten die een plekje in het decembernummer weten te veroveren, krijgen een heel bijzondere workshop ‘Innovatie in de Supply Chain’ aangeboden. Deze zal zich afspelen in een 3D-wereld en wordt gehouden met avatars op een virtueel eiland. De workshop wordt verzorgd door Supply Chain Media.