Supply Chain Magazine november 2023 | Resilience

Supply Chain Magazine Cover - Corbion - Pauline Vink - November 2023

De digitale editie van Supply Chain Magazine met het thema Resilience verschijnt op donderdag 16 november 2023 voor digitale abonnees. Vrijdag 17 november zal het gedrukte magazine bij abonnees op de deurmat vallen.

In dit nummer:

14 | Coverinterview met Pauline Vink, VP Global Supply Chain bij Corbion

Corbion, producent van duurzame ingrediënten, heeft zich in korte tijd omgevormd van een silo-georganiseerd bedrijf naar drie integraal gemanagede end-to-end waardeketens. Hoe kreeg VP Global Supply Chain Pauline Vink dat voor elkaar? En welke stappen moet ze nog zetten tot haar doel om 80 procent van de orders volledige touchless door de keten laten stromen?

22 | Management: Naar regionalisering

Nieuw onderzoek van BCI Global en Supply Chain Media wijst uit dat bedrijven niet alleen praten over het verplaatsen van productiecapaciteit naar de regio, maar de daad bij het woord voegen. Bovenal om de veerkracht en wendbaarheid te vergroten. Eén van de grootste uitdagingen is het creeren van het juiste ecosysteem van leveranciers, blijkt uit het managementverhaal.

30 | Visibility voor Ergobaby

De verkoopplannen en marketingcampagnes van Ergobaby, producent en verkoper van babydragers, werden beïnvloed door problemen in de toevoerketen. Door gebrek aan inzicht was niet duidelijk hoe hierin moest worden bijgestuurd. Om daar grip op te krijgen, zocht het bedrijf een tool voor end-to-end supply chain visibility. Start-up Limbiq bood de beste oplossing.

36 | BSH zet duurzame stappen

Voor witgoedproducent BSH Home Appliances is duurzaamheid geen holle frase: het bedrijf is al meer dan een decennium in de weer om zijn locaties, productie en transport te verduurzamen. Het zijn grote stappen naar het voldoen aan de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). In Nederland ligt de focus van de invulling daarvan op transport en bevoorrading.

Verder in dit nummer:

Neem nu een lidmaatschap op Supply Chain Magazine om deze editie ‘Supply Chain Magazine november 2023 | Resilience’ niet te missen!