Roadmap voor Real-time Multimodale Visibility

Roadmap voor real-time multimodale visibility

In de snelle bedrijfsomgeving van vandaag is een efficiënte, betrouwbare en transparante toeleveringsketen belangrijker dan ooit. Het bereiken van real-time multimodale zichtbaarheid is de sleutel tot het ontsluiten van het volledige potentieel van een supply chain, waardoor organisaties weloverwogen beslissingen kunnen nemen, risico’s kunnen beperken en de klanttevredenheid kunnen verbeteren. Wakeo en Supply Chain Media hebben een uitgebreide roadmap ontwikkeld voor de dringende uitdagingen waarmee supply chain-professionals worden geconfronteerd. Deze biedt belangrijke oplossingen om die uitdagingen te overwinnen.

Het eerste stopteken op de weg naar real-time multimodale visibility zijn supply chain-silo’s, met bedrijfsonzekerheid als gevolg van gefragmenteerde informatie. Om het verkeerslicht op groen te krijgen, en dus de weg te vervolgen, kunnen verschillende acties worden genomen:

  • Integreer data van alle relevante bronnen in de gehele multimodale supply chain
  • Vergemakkelijk communicatie en informatie-uitwisseling om silo’s te doorbreken
  • Bekijk en analyseer de data regelmatig om inefficiënties en mogelijke risico’s te identificeren
  • Investeer in technologie om de verzamelde data en inzichten effectief te kunnen benutten

Download de Roadmap voor Real-time multimodale Visibility

Benieuwd naar de volgende vier stoplichten, obstakels en oplossingen? Vul dan hieronder je contactgegevens in en ontvang de volledige roadmap direct per e-mail.

Roadmap Supply Chain Magazine

De Roadmaps van Supply Chain Magazine zijn visuele weergaven van strategische plannen die helpen bij het optimaliseren van supply chain processen. Ze laten op een simpele manier zien hoe bedrijven hun gewenste doelen kunnen bereiken.

Een Roadmap helpt bij:

  • Identificatie van verbeterpunten
  • Implementatie van veranderingen
  • Verhoging van efficiëntie
  • Versterking van de concurrentiepositie

Alle roadmaps van Supply Chain Magazine vind je hier.