Minder fouten en lagere kosten dankzij Smart Connected Supplier Network (SCSN)

lagere kosten dankzij Smart Connected Supplier Network (SCSN)

Geautomatiseerd berichtenverkeer van mkb-maakbedrijven met klanten en leveranciers draagt bij aan efficiëntere digitalisering en snellere productieprocessen. Door automatisch orderregels in het ERP-systeem van het eigen bedrijf te plaatsen, wordt voorkomen dat er gegevens met de hand moeten worden overgenomen. Dit leidt tot lagere kosten en minder fouten. Het Smart Connected Supplier Network (SCSN) maakt het mogelijk om de tussen diverse ERP-pakketten automatisch uitgewisselde berichten te laten uitlezen. Voor wie meer wil weten over SCSN organiseert Teqnow dinsdag 26 april een bijeenkomst.

Het Smart Connected Supplier Network automatiseert berichtenverkeer in de supply chains van de maakindustrie. Door deze automatische koppeling tussen klanten en toeleveranciers worden invoer en versturen van essentiële ordergegevens niet meer vergeten en belanden ze niet meer in een grote stapel achterstallig werk. Dit draagt bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering die beter aan te sturen is.

Teqnow – het platform dat de aandacht voor en toepassing van toptechnologie in het industriële mkb vergroot en stimuleert – houdt op dinsdag 26 april een bijeenkomst waarin belangstellenden meer te weten kunnen komen over SCSN. Tijdens deze bijeenkomst wordt verteld wat er komt kijken bij geautomatiseerd berichtenverkeer, hoe SCSN werkt en hoe dit toe te passen is bij verschillende ERP-systemen.

Ervaringen van collega-ondernemers

In een tafelgesprek met collega-ondernemers zal daarnaast meer verteld worden over hun ervaringen en de voordelen die zij hebben gezien om geautomatiseerd berichtenverkeer toe te passen in hun bedrijf. Ook zal er een nieuwe selectietool worden gelanceerd die het voor bedrijven een stuk eenvoudiger maakt om inzage te krijgen in welke informatie met welk pakket via SCSN uitgewisseld kan worden met toeleveranciers en klanten.

De bijeenkomst wordt op 26 april ’s middags gehouden in het gebouw van Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein. Klik hier om meer te weten te komen en voor aanmelding voor deze bijeenkomst.