Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SCM Trend Diner 2024

augustus 29 | 14:00h - 21:00h

SCM Trend Diner 2024

Menig supply chain-directeur is zo druk met brandjes blussen, dat nauwelijks tijd overblijft voor de vraag die hen ’s nachts wakker houdt: hoe maken we onze supply chains wendbaarder, robuuster en veerkrachtiger? Het jaarlijkse SCM Trend Diner bied de gelegenheid even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. De pitches van partners helpen om antwoord te vinden op de grote vraag van deze tijd.

Tijdens de pitches van de aanwezige partners horen we trends in supply chain en welke impact dit heeft op jouw bedrijf. Welke trends ondersteunen je bij de huidige bedrijfsvoering? Welke helpen je om de bedrijfsvoering te veranderen of te verbeteren? Wie wordt de opvolger van Flexport, winnaar van de SCM Thought Leader Award 2023?

De aanwezige supply chain directeuren genieten van een walking-diner en delen ervaringen. Dat geeft nieuw inzicht. Inzicht om de juiste dingen te doen. Dat is waaraan het vaak ontbreekt in de dagelijkse praktijk van een supply chain-directeur: de juiste dingen doen. We slaan door in efficiëntie en willen steeds meer doen in minder tijd. We zouden ons meer moeten focussen op effectiviteit in plaats van efficiëntie. Dat geldt niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze teams. Stuur ze eens naar buiten. Neem ze deze keer eens mee naar het SCM Trend Diner. Zodat ook zij het inzicht krijgen om de juiste dingen te doen.

Gegevens

Datum:
augustus 29
Tijd:
14:00h - 21:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Supply Chain Media
Telefoon
+31 314 36 45 73
E-mail
info@supplychainmedia.nl
Bekijk de site van Organisator