Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SCM Directors Event – High Performance Organisaties & Partnerships

juni 20 | 14:00h - 19:00h

SCM Directors Event - Marco Schreurs

SCM Directors Event
High Performance Organisaties & Partnerships: Lessen uit het dierenrijk

Is jouw supply chain bestand tegen de volgende grote disruptie? Kun jij razendsnel schakelen bij de volgende onvoorziene uitdaging? In hoeverre benut je daadwerkelijk de volledige potentie van diversiteit en talent binnen jouw organisatie om niet alleen te overleven, maar ook te floreren in deze turbulente tijden? Kortom: Wat gaat er al goed? En wat kan er nog beter?

Marco Schreurs, vooraanstaand expert op het gebied van High Performance Organisaties (HPO) en coauteur van de bestsellers ‘Animal Firm’, ‘Een High Performance Organisatie… Wat is dat?’ en ‘Feedforward in Leiderschap’, vertelt tijdens het SCM Directors Event wat modern supply chain management kan leren van High Performance Organisaties en Partnerships in een bedrijfsecosysteem.

Marco onthult hoe bewezen inzichten uit het HPO-raamwerk, gecombineerd met inspirerende lessen uit het dierenrijk, jouw bedrijf kan wapenen tegen hedendaagse uitdagingen.
Ontdek hoe de samenwerking op de savanne, de veerkracht van bijvoorbeeld kreeften, en de efficiency van Afrikaanse wilde honden niet alleen boeiende metaforen zijn, maar ook praktische richtlijnen bieden voor het versterken van jouw bedrijf en teams.

Strategische discussies

Na de keynote is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. De aanwezige supply chain-directeuren uit verschillende industrieën gaan aan tafel en bespreken strategische,  thematische stellingen. Deze ‘roundtable discussions’ beloven verhelderende inzichten, waarbij we ervaringen delen en van elkaar leren.

Bekendmaking Top 26 Supply Chain Directors NL

Deze netwerkbijeenkomst is een feest omdat we de Top 26 van Nederlandse supply chain-directeuren bekend maken én de award uitreiken aan de nummer 1. Wie volgt de winnaar van 2023, Martijn Bonte van Kramp, op? Deze verkiezing erkent en viert de prestaties van vooraanstaande leiders in de supply chain.

Over Marco Schreurs
Marco Schreurs is gespecialiseerd in het begeleiden van teams en organisaties op hun pad naar High Performance Organisaties (HPO) en Partnerships (HPP). Als medeoprichter van Direction Europe en het HPO Center, past Marco een benadering toe die wetenschappelijke inzichten koppelt aan concrete voorbeelden uit het bedrijfsleven en de natuur. Zijn werk als auteur, spreker, onderzoeker en adviseur richt zich op het verschaffen van inzichten en middelen waarmee leiders en hun teams gestimuleerd worden om verbeteringen door te voeren.

Gegevens

Datum:
juni 20
Tijd:
14:00h - 19:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Supply Chain Media
Telefoon
+31 314 36 45 73
E-mail
info@supplychainmedia.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hoogtij Amsterdam
Johan van Hasseltweg 39
Amsterdam, 1021KN
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie