Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bedrijfsbezoek Rituals en workshop talentmanagement

oktober 5 | 14:00h - 18:00h

workshop talentmanagement

Ondanks de economische recessie blijven bedrijven naarstig op zoek naar talenten, vooral ook in de supply chain. Supply chain-talenten hebben de werkgevers voor het uitkiezen. Dat betekent dat bedrijven een andere mindset moeten ontwikkelen om talenten aan te trekken en hen ook blijven ontwikkelen om te voorkomen dat ze weer snel vertrekken. Waar bevinden zich eigenlijk de bottlenecks in de pijplijn van talenten?

Het Nederlandse cosmeticabedrijf Rituals investeert veel in de onboarding en ontwikkeling van haar (supply chain-)talenten om ze te behouden en te laten floreren. Tijdens het bedrijfsbezoek met workshop op donderdag 5 oktober in Amsterdam vertelt Mark Hoppenbrouwers, Supply Chain Directeur bij Rituals, over hun aanpak.

Wouter Bak behandelt in zijn workshop Talentmanagement drie cruciale stappen naar een gezond talentmanagement voor supply chain managers en hun medewerkers.

  1. Hoe moeten bedrijven hun talentenpijplijn behandelen als een end-to-end supply chain en daarbij de bottlenecks voor doorstroming identificeren en oplossen?
  2. Wat is de rol van de supply chain manager en wat moeten talenten van hem of haar verwachten?
  3. Wat is de teameffectiviteit en de rol van de (supply chain) manager en de rest van het team?

Uiteindelijk geeft Wouter Bak een helder en praktisch advies aan bedrijven en talenten hoe zij de verwachtingen moeten managen en hiermee voorkomen dat talenten al na een jaar vertrekken.

Deelnemen?

Deelname aan de workshop talentontwikkeling is toegankelijk voor leden van de SCM Directors Club. Ben je geen lid van de SCM Directors Club, maar wil je als directeur verantwoordelijk voor de supply chain van jouw bedrijf (in industrie, groothandel of retail) wel graag aanwezig zijn? Mail dan naar: susan.veenes@supplychainmedia.nl.

Gegevens

Datum:
oktober 5
Tijd:
14:00h - 18:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Supply Chain Media
Telefoon
+31 314 36 45 73
E-mail
info@supplychainmedia.nl
Bekijk de site van Organisator