Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SCM Talkshow 12 oktober 2023

donderdag | 12 oktober 2023 | 15:00h - 17:00h

SCM Talkshow Agenda 12 oktober 2023

De vierde editie van de SCM Talkshow wordt op 12 oktober live uitgezonden.

In deze live uitzending vertellen Véronique Sonsma (Director of Operations bij Intersteel), Mark Hoppenbrouwers (Supply Chain Director bij Rituals) en Robert Velu (Supply Chain Director bij Jobe Sports International) hoe zij impact maken met hun bedrijf op het gebied van innovatie.

“Het benadrukken van ons S&OP (Sales & Operations Planning) verhaal is van groot belang, aangezien we hier al zo’n tien jaar actief mee bezig zijn. Gedurende die tijd hebben we zelfs een speciale tool ontwikkeld om diepgaandere inzichten te verkrijgen. Echter, moeten we wel erkennen dat dit een zeer arbeidsintensief proces is geweest.

Nu, met de implementatie van de nieuwe module van Slim4, kunnen we snellere en efficiëntere discussies voeren en gewenste acties ondernemen op basis van uitzonderingen. Dit geeft ons een aanzienlijk beter inzicht in onze operationele processen. Het doel is om onze tijd beter te benutten en meer aandacht te kunnen schenken aan de belangrijkste uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd.”

Jan en Leo bespreken aan tafel het belang van S&OP om beter inzicht te krijgen in de operationele processen.

Rituals is een snelgroeiend internationaal merk dat bekend staat om zijn betaalbare luxe home & body producten. Ze hebben meer dan 1000 winkels in 35+ landen, inclusief 3000 shop-in-shops. Rituals is toegewijd aan duurzaamheid en heeft het B-Corp certificaat behaald. Ze streven naar ‘Netzero’ in 2023. Een belangrijk deel van hun strategie is productinnovatie met een focus op milieuvriendelijke verpakkingen en ingrediënten.

Jobe Sports International is al bijna 50 jaar een internationaal merk met een focus op productinnovatie, allemaal onder de leus “getting people on the water.” Hun drijfveer is om producten te ontwikkelen die het plezier op het water vergroten. Dit gaat hand in hand met voortdurende verbetering en lancering van nieuwe producten. Dat vereist een uitzonderlijk aanpassingsvermogen in hun supply chain.

Mark en Robert bespreken aan tafel hoe zij met hun supply chain anticiperen op de hoge productinnovatie van hun bedrijf om zo een concurrentievoordeel te bereiken.

Met meer dan 100 jaar ervaring is Intersteel een toonaangevende leverancier en expert op het gebied van deurbeslag. De kernwaarden veiligheid, kwaliteit en design staan hoog in het vaandel en dragen we bij ieder product uit. We selecteren enkel de beste materialen en produceren vakkundig om aan hoge eisen te voldoen. De verkoop van deurbeslag startte in 1902 in Nederland, maar is inmiddels uitgegroeid naar 33 landen wereldwijd. Het aandeel in export bedraagt maar liefst 35% en blijft toenemen. Naast verkoopactiviteiten in het buitenland, heeft Intersteel ook zusterondernemingen in Europa. Ieder bedrijf heeft haar eigen bijdrage en zijn samengevoegd onder de Intersteel Group.

Onze innovatie omvat producten, zoals onze prijswinnende deurkruk, en procesoptimalisatie met behulp van datascience-modellen voor forecasting. We bevorderen samenwerking in de gehele keten, wat weliswaar niet innovatief is in veel sectoren, maar wel in de onze. Daarnaast streven we naar partnerschappen met startups, waarbij we niet alleen van hun diensten profiteren, maar ook actief meedenken over de toekomst, zoals we hebben gedaan met Goodshipping en Responsibly.

Véronique Sonsma bespreekt hoe ze met Intersteel niet alleen diensten inzet van start-ups, maar streeft naar partnerships voor in de toekomst.

Registreer je gratis

Zoals gebruikelijk host Martijn Lofvers, CEO & Chief Trendwatcher van Supply Chain Media de SCM Talkshow. Met zijn expertise stelt hij kritische vragen en zorgt daarmee voor inhoudelijke discussies. Het aanwezige publiek wordt ook uitgedaagd om mee te praten.

Mis deze uitzending niet voor de innovatie van jouw bedrijf!

Registreer nu >>

Gegevens

Datum:
donderdag | 12 oktober 2023
Tijd:
15:00h - 17:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Site:
https://scmtalkshow.nl/

Organisator

Supply Chain Media
Telefoon
+31 314 36 45 73
E-mail
info@supplychainmedia.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

TV Studio MediaCows
Radonstraat 10b
Wehl,
+ Google Maps