Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Logistica Next 2024

november 5 - november 7

Logistica Next 2024

Van 5 t/m 7 november 2024 vindt Logistica Next plaats en transformeert de Koninklijke Jaarbeurs tot dé driedaagse hotspot met innovaties voor een toekomstbestendige logistiek. Dit is dé plek om inspiratie en kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen met professionals en advies te krijgen.

Op Logistica Next presenteren toonaangevende bedrijven hun innovatieve logistieke oplossingen. 200 sprekers vertellen je alles over de impact van trends en ontwikkelingen in warehousing, logistiek en supply chains. Hier krijg je advies over het effectief optimaliseren van je logistieke processen via praktische case studies en wissel je ervaringen uit met ruim 10.000 professionals binnen jouw vakgebied.

Wil je ontdekken hoe je jouw logistieke operatie klaar maakt voor de toekomst? Kom dan naar Logistica Next in de Jaarbeurs. The Future Starts Here!

De vakbeurs Logistica Next vindt logischerwijs gelijktijdig plaats met ICT&Logistiek; digitalisering, robotisering en datagedreven zijn dé trends in de (intra)logistiek. De effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, energie, ruimte en mensen. De beurzen hebben een gemeenschappelijke entree en met 1 toegangsbewijs kun je beide beurzen bezoeken.

Ga naar de website voor meer informatie

Bestel een gratis ticket t.w.v. €45

Gegevens

Begin:
november 5
Einde:
november 7
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Jaarbeurs
Telefoon
030 295 29 99
E-mail
service@jaarbeurs.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+3130 295 5911