Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Netwerk-Dialoog over Carrière in Supply Chain

november 13 | 12:00h - 13:00h

In een wereld die steeds meer gedreven wordt door samenwerking en connecties, is het essentieel om jouw netwerk te versterken en te laten groeien. Bij Supply Chain Magazine begrijpen we het belang van deze connecties en willen we jou uitnodigen om deel te nemen aan onze exclusieve “Netwerk-dialoog: Versterk je Netwerk” bijeenkomsten.

Waarom deelnemen aan de Netwerk-dialoog?

Onze netwerk-dialoogbijeenkomsten zijn ontworpen met jou in gedachten. Als gewaardeerd lid van Supply Chain Magazine ben je niet zomaar een abonnee, maar een belangrijk onderdeel van onze community. Om deze band te versterken en jouw netwerk te vergroten, bieden we vier keer per jaar online bijeenkomsten aan waar professionals uit de supply chain-industrie samenkomen.

Wat mag je verwachten?

Tijdens elke Netwerk-dialoog brengen we experts, thought leaders en gelijkgestemde professionals samen voor boeiende gesprekken, discussies en het delen van inzichten. Of je nu nieuw bent in de branche of een doorgewinterde professional, er is altijd ruimte om te leren, te inspireren en te groeien.

Praktische informatie:

  • Wanneer: 13 november 2024
  • Waar: Online – comfortabel vanuit je eigen werkplek

Laat ons samen groeien!

Bij Supply Chain Magazine zijn we meer dan een platform; we zijn een gemeenschap. Samen streven we naar groei, innovatie en een sterker netwerk. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Netwerk-dialoog en ontdek hoe jij je professionele connecties naar een hoger niveau kunt tillen.

We kijken ernaar uit je online te ontmoeten en samen een dialoog te creëren die onze supply chain-community verrijkt.

Gegevens

Datum:
november 13
Tijd:
12:00h - 13:00h
Evenement Categorie: