Best of-slides van het SCM Directors Event 2024

Best of-slides van het SCM Directors Event 2024

Het SCM Directors Event is hét event waar supply chain-directeuren en -managers samenkomen om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Zo ook tijdens de laatste editie op 20 juni 2024, waar HPO-expert en auteur Marco Schreurs een interessante keynote hield en waar de Top 26 Supply Chain Director Nederland werd bekendgemaakt. 

Om te beoordelen hoe supply chain-directeuren in Nederland presteren, heeft Supply Chain Media voor de vierde keer de Top 26 SCM Director Nederland opgesteld. Tijdens het het event werd bekendgemaakt dat Eline Oudenbroek, Vice President Supply Chain/Operations EMEA bij de internationale producent van tapijttegels Interface, Martijn Bonte, COO van Kramp, opvolgt als beste Supply Chain Director van Nederland.

Lessen uit het dierenrijk

Marco Schreurs, vooraanstaand expert op het gebied van High Performance Organisaties (HPO’s) en coauteur van de bestsellers ‘Animal Firm’, ‘Een High Performance Organisatie… Wat is dat?’ en ‘Feedforward in Leiderschap’, vertelde tijdens het event wat modern supply chain management kan leren van High Performance Organisaties en Partnerships in een bedrijfsecosysteem. Hij onthulde hoe inzichten uit het HPO-raamwerk, gecombineerd met inspirerende lessen uit het dierenrijk, een bedrijf kunnen wapenen tegen hedendaagse uitdagingen.

Het event gemist?

Heb je het event gemist? Of wil je gewoon de presentatie nog een keer bekijken? De belangrijkste slides die gedurende het event getoond zijn, zijn gebundeld en nu hieronder te downloaden!

Download: Best of-slides van het SCM Directors Event 2024