Recording ‘Kick-off SCM Directors Club’

Recording 'Kick-off SCM Directors Club'

Duurzaamheid en digitalisering blijven de belangrijkste thema’s in de supply chain in Nederland. Dat is voor Kramp niet anders. Tijdens de jaarlijkse online kick-off van de SCM Directors Club vertelde Martijn Bonte, uitgeroepen tot Supply Chain Director Nederland van 2023, hoe de technische groothandel invulling geeft aan deze thema’s. ‘Wij zijn bezig met de transformatie richting een supply chain waarin de klant van begin tot eind centraal staat.’

Elk jaar stelt Supply Chain Magazine Nederlandse supply chain-directeuren de vraag welke twee megatrends op de lange termijn de grootste impact op de bedrijfsvoering hebben. Net als vorig jaar staat ook nu bij de zestig respondenten sustainability en daaraan gelieerde schaarste aan grondstoffen bovenaan, op de voet gevolgd door digitalisering en technologische ontwikkelingen. Op ruime afstand volgen andere megatrends zoals geopolitieke ontwikkelingen met bijbehorende handelsoorlogen, en personeelstekort, onder andere door vergrijzing.

Heb je de ‘Kick-off SCM Directors Club’ gemist?

De recording van de kick-off is nu te zien op het YouTube-kanaal van Supply Chain Magazine. De slides van de ‘Kick-off SCM Directors Club’ zijn hieronder te downloaden.

Download: Slides online kick-off SCM Directors Club NL (29 februari 2024)