Zes kandidaten gaan selectietraject Supply Chain Professional 2012 in

Zes kandidaten zijn nog in de race voor de vacature van Supply Chain Professional 2012. De zes worden in de voorverkiezing eerst aan grondige assessments van BLMC onderworpen op 18 april. Daarna bepaalt de jury wie genomineerd worden voor de grote finale in Rotterdam op 6 juni.

In de ochtend van deze assessmentdag staan intelligentie-, persoonlijkheid- en competentietesten  en een persoonlijk interview op het menu. In de middag- en avond geven de deelnemers een persoonlijke presentatie over hun visie op het thema ‘leiderschap’. De jury oordeelt vervolgens wie doorgaat naar de finale.

De jury bestaat dit jaar uit drie winnaars van de afgelopen jaren: Frank Schaapveld (Medtronic), Erik Brouwer (Perfetti van Melle) en Edwin van der Meerendonk (Walt Disney). Michel van Buren (BLMC) neemt wederom plaats in de jury en niemand minder dan Jack van der Veen, die per 1 april weer terug is bij Nyenrode).

Finale-event

De finale vindt dit jaar wederom plaats aan boord een afgehuurde Spido-boot. Aan boord kiezen collega-experts voor de vierde keer de Supply Chain Professional. Tijdens de boottocht voeren de supply chain professionals in verschillende korte sessies onder leiding van de sponsorende experts gesprekken met de genomineerden.

Rond de lunch vindt er aan wal een bedrijfsbezoek plaats. Gedurende de dag kunnen de deelnemers optimaal netwerken met vele supply chain directors en managers. Aan het eind van de dag wordt de Supply Chain Professional bekend gemaakt.

Bent u supply chain professional in vaste dienst werkzaam in industrie, groothandel of retail en wilt u de finale gratis bijwonen? Stuur dan een mail naar martijn.lofvers@supplychainmedia.nl.