Whitepaper: Bent u een datagedreven leider?

datagedreven leider

Als senior leidinggevende met supply chain-verantwoordelijkheden wilt u relevante trends, bedrijfsbehoeften en operationele uitdagingen herkennen, analyseren en hierop kunnen sturen. U voelt ook de behoefte om de prestaties van de supply chain te verbeteren op het gebied van servicelevels, kosten, werkkapitaal en duurzaamheid. Uw supply chain wordt steeds meer gezien als een waarde creërend ketenproces dat uw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Dat is een positieve ontwikkeling. Efficiëntie en productiviteit blijven echter een noodzaak. En nu ligt de druk op ú om te leveren. Zijn data uw fundament?

Vijf supply chain-mythes

In Argon & Co’s werk voor industriële bedrijven over de hele wereld hebben we gemerkt dat problemen in de samenwerking van de supply chain niet zozeer worden aangedreven door de uitvoering van de supply chain zelf, maar door het leiderschapsdenken over procesprestaties en het creëren van datatransparantie. Als u dit herkent, bent u klaar om uzelf uit te dagen en de barrières van uw eigen denken te doorbreken. Wat zijn dan de belangrijkste mythes die u ervan weerhouden om verder te gaan met een betere supply chain-strategie en effectievere uitvoering? Beoordeel zelf in hoeverre de volgende aandachtspunten van toepassing zijn op uw supply chain en uw leiderschapsstijl.

In deze whitepaper bespreken we een reeks veelvoorkomende mythes over de supply chain die datagedreven leiderschap in de weg staan. Dit helpt u bij het aanscherpen van uw rol en de prestaties van de supply chain. Zoals Jack Welch, voormalig CEO van GE ooit zei: ‘Be honest and face the brutal facts.’

Bekijk de recording van het webinar

Op 28 april organiseerden Argon & Co en Supply Chain Media een webinar om te bespreken hoe je datagedreven leiderschap vormgeeft in supply chain. Bekijk de recording om te ontdekken hoe u als supply chain-leider ook datagedreven kunt worden.