Wat zijn jouw wensen en behoeften in supply chain?

Gartner en Supply Chain Media zijn een samenwerking aangegaan om aan de hand van de Supply Chain Management Research Study de kijk van supply chain-leiders op supply chain-praktijken en -technologieën te onderzoeken.

  • Wat vind jij de meest belangrijke strategische veranderingen die jouw bedrijf gaat doorvoeren in de komende drie jaar?
  • Wat is volgens jou de top-3 van grootste hindernissen die je moet nemen om de supply chain-doelen en doelstellingen van jouw bedrijf te behalen?

Dit zijn slechts enkele vragen die je tegenkomt tijdens het invullen van het onderzoek.

Vergelijkingen tussen de VS en Europa

Dit onderzoek is een uitbreiding van het Supply Chain Technology User Wants and Needs-onderzoek dat Gartner al acht jaar in Noord-Amerika uitvoert en we hopen hiermee vergelijkingen tussen de Amerikaanse en Europese markt te kunnen schetsen.

Gartner heeft het onderzoek opgesteld voor supply chain professionals die betrokken zijn bij het maken van beslissingen over SCM-processen, -strategieën en -technologie. Om er zeker van te zijn dat je in aanmerking komt voor medewerking aan deze survey word je gevraagd eerst een paar vragen in te vullen.

Als je in aanmerking komt voor de survey en deze volledig invult, stuurt Gartner je een gratis samenvatting van de resultaten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een inlogcode te ontvangen waarmee je gratis toegang krijgt tot één editie van het Supply Chain Movement-magazine op de Supply Chain Media-app.

Klik hier om de survey te starten >>