Voorverkiezing Supply Chain Professional 18 april

Op 18 april 2012 vindt bij BLMC in Hoevelaken de voorverkiezing van de Supply Chain Professional 2012 plaats. Tijdens deze assessmentdag worden de kandidaten getest tijdens het ochtendprogramma. Een persoonlijk interview en intelligentie-, persoonlijkheid- en competentietesten staan op het menu. Tijdens het middag- en avondprogramma geven de deelnemers een persoonlijke presentatie over hun visie op het thema ‘leiderschap’.

BLMC maakt van het assessment een uitgebreide rapportage. De jury bepaalt welke kandidaten genomineerd worden voor de finale.

De voorverkiezing is besloten. Een geselecteerd publiek wordt hiervoor uitgenodigd.

Programma

09.00 – 15.30 uur Gesloten, individuele assessments van kandidaten
15.30 – 16.00 uur Ontvangst gasten
16.00 – 17.00 uur Zes kandidaten geven korte presentatie van maximaal tien minuten
17.00 – 18.30 uur Walking dinner waarbij de kandidaten rouleren en de tafels langsgaan
19.00 – 20.00 uur ‘De supply chain draait door’.

Finale: woensdag 6 juni

De finale vindt dit jaar wederom plaats aan boord een afgehuurde Spido-boot. Aan boord kiezen collega-experts voor de vierde keer de Supply Chain Professional. Tijdens de boottocht voeren de supply chain professionals in verschillende korte sessies onder leiding van de sponsorende experts gesprekken met de genomineerden.

Rond de lunch vindt er aan wal een bedrijfsbezoek plaats. Gedurende de dag kunt u optimaal netwerken met vele supply chain directors en managers. Aan het eind van de dag wordt de Supply Chain Professional bekend gemaakt.

Bent u supply chain professional in vaste dienst werkzaam in industrie, groothandel of retail en wilt u de finale gratis bijwonen? Stuur dan een mail naar martijn.lofvers@supplychainmedia.nl.