Verbeterde SCM-app werkt dynamischer

Supply Chain Media, uitgever van Supply Chain Magazine, heeft haar vernieuwde en verbeterde app gelanceerd. De app is vooral dynamischer geworden, met tal van extra functionaliteiten en aanpassingen.

De belangrijkste verschillen in vergelijking met de oude app zitten vooral in de toegenomen dynamiek en meerdere functionaliteiten, zowel voor de iPad als Androidtablet. In de vernieuwde versie zijn zaken ingebouwd als democovers in verschillende talen, dynamische nieuwsblokken, een actieve agenda met alle events, een webshop en een twitterfeed met de laatste tweets.

Ook is het mogelijk binnen de magazines (Supply Chain Magazine en het Engelstalige Supply Chain Movement) en reprints (zoals mindmaps) opmerkingen te plaatsen of delen van de tekst te highlighten met verschillend gekleurde markers en pagina’s te delen via social media. ‘De vernieuwde app is in wezen een mobiele homepage geworden, met mogelijkheden voor een persoonlijk archief’, beklemtoont Martijn Lofvers, uitgeefdirecteur van Supply Chain Media.

De SCM-app is een wereldwijd succes en is inmiddels al meer dan 11.000 maal gedownload in 106 verschillende landen. De topvijf van landen met de meeste downloads wordt gevormd door de Verenigde Staten, Nederland, China, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

De app is gratis te dowloaden via de iStore en Google Play Store.