Warehouse Manager bij Samskip

Heb jij een passie voor logistiek en wil je deze passie graag omzetten in een warehousing carrière? Help frigoCare met het veroveren van een toonaangevende positie in de markt.

Voor één van onze dochterondernemingen, frigoCare, zijn we op zoek naar een talentvolle Warehouse Manager die hét gezicht van de onderneming wordt. Wil jij je logistieke carrière verder ontwikkelen? Versterk dan ons team.

Dit ga je bij ons doen

Als Warehouse Manager ben je eindverantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van frigoCare’s warehousing. Je streeft naar maximaal rendement van het verhuren van beschikbare geconditioneerde ruimtes en bijbehorende werkzaamheden. Daarnaast zorg je voor een efficiënte inzet van personeel en materialen en bewaak je de voortgang en kwaliteit van onze warehousing diensten. Je rapporteert jouw resultaten en bevindingen aan de directie.

Enkele taken zijn:

 • Een jaarlijks businessplan opstellen, inclusief de begroting en bijbehorend actieplan.
 • Alle operationele en administratieve taken rondom het businessplan verzorgen.
 • Continuïteit op de afdeling creëren, onder andere door 18 medewerkers te managen.
 • Het bestaande serviceniveau optimaliseren en onze kwaliteitsmanagementsystemen onderhouden.
 • Het bijwonen van en actief deelnemen aan afdelingsoverleg samen met andere afdelingshoofden. Hierin worden o.a. operationele, administratieve en personele zaken besproken, evenals algemeen beleid.

Ben jij het enthousiaste warehousing talent dat we zoeken?

Onze toekomstige Warehouse Manager hoeft geen oude rot in het vak te zijn. Heb je een passie voor logistiek en warehousing, dan ben je welkom in ons team. Kennis van cold storage is een pre, maar zeker geen vereiste. Wel ben je bereid om alle ins en outs over deze veelzijdige branche eigen te maken.

Als logistiek talent:

 • beschik je over een hbo-diploma in logistieke of business richting;
 • heb je enige werkervaring in de warehousing branche en kennis van documentafhandeling van goederen;
 • ben je commercieel aangelegd en heb je het in je om leiding te geven aan een eigen team;
 • beheers je naast het Nederlands ook nog enkele andere moderne talen, zowel in woord als in geschrift.

Ervaring met werkzaamheden op de vloer heeft onze voorkeur (vries- en koelvemen, stuwadoren, tariefstelling en operationele problematiek), maar ambitie om door te groeien en een flinke dosis leergierigheid geven de doorslag.

Dit bieden wij jou

frigoCare heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een goede (werk)reputatie en integriteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Samen dragen we bij aan deze reputatie en zorgen we ervoor dat onze klanten worden voorzien van de beste services. Ga je aan de slag bij frigoCare, dan ben je werkzaam in een ambitieuze, dynamische en professionele werkomgeving. Dat uit zich in het volgende:

 • Een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een dertiende maand
 • 28 vakantiedagen en een pensioenvoorziening
 • Een bedrijfsauto
 • Een gezellige afdeling waar werk gepaard gaat met de nodige dosis humor

Geïnteresseerd?

Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet. Klik op de “Solliciteer” button en solliciteer direct online voor Warehouse Manager!

​Klik hier om te solliciteren!​

frigoCare is gespecialiseerd in de logistiek van geconditioneerde levensmiddelen en biedt geconditioneerde op- en overslagfaciliteiten in Rotterdam en Ålesund, Noorwegen. Naast op- en overslag helpen we met containerontvangst, veterinaire grensinspectie en het sorteren, verpakken en laden van voornamelijk vis en zeevruchten. Dit conform douane en veterinaire wetgeving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.