Vacature: Teamleader Orderfulfillment bij Herbalife International

Heb je tevens een passie voor systemen en het willen weten hoe deze werken om verder te optimaliseren? Dan is deze functie iets voor jou!

De afdeling Orderfulfillment zorgt voor de directe levering van Member orders naar 13 Noord-Europese landen. De Teamleader Orderfulfillment is verantwoordelijk voor een deel van de totale picklijn operatie, namelijk de ondersteunende afdelingen op de picklijn (box building, QC/Val area, packing, palletiseren en standaard kitting activiteiten). Op deze manier zal de Teamleader samen met de Supervisor ervoor zorgen dat de on time performance, productiviteit en kwaliteit gerealiseerd worden. De Teamleader en Supervisor ‘coveren’ samen alle werkuren van de picklijn. Gedurende maandeinde perioden (gemiddeld 5 dagen per maand) werk je in een 2-ploegendienst tussen 06.00 uur en 23.00 uur en indien noodzakelijk op zaterdagen / feestdagen.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  • De Teamleader is door middel van zijn aanwezigheid op de werkvloer in staat om continu de bottlenecks in het proces op te lossen (met name van de ondersteunende activiteiten zoals QC, box building, packing, palletiseren en kitting). Op deze manier kan de hoogste productiviteit en output gerealiseerd worden. Tevens zal de Teamleader zorgdragen voor het optimale gebruik van de systemen, zoals KISOFT.
  • Je creëert een team binnen Herbalife wat bestaat uit vaste medewerkers en tijdelijke medewerkers, waarbij flexibiliteit een van de belangrijkste ‘wapens’ is. Dit realiseer je door opleiding en crosstraining van je medewerkers en zo borg je een optimale productiviteit en maximale kwaliteit.
  • Je hebt een passie om verbeterpunten te definiëren (systemen, processen, materialen en equipment) en bespreekt dit samen met de Supervisor en de Manager Orderfulfillment en de afdeling Returns & Atersales.
  • Daarnaast neem je corrigerende maatregelen om de benodigde verbeteringen te realiseren die voortkomen uit de klachtenrapportages en klachtenanalyses.
  • Je bent de eerstelijns ‘trouble shooter’ bij het oplossen van problemen met equipment (printers, tapers, air fill machine en pick line equipment zoals sorters, transporters en readers).
  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met de medewerkers in je team.
  • Tot slot ben je onderdeel van de bhv-organisatie.

Ben jij de professional die we zoeken?

Je bent mbo+ / hbo geschoold en hebt 1 tot 2 jaar werkervaring in een warehouse omgeving. Bij voorkeur heb je ervaring in packing en labelling activiteiten. Daarnaast heb je een enorme ‘drive’ om de systemen die gebruikt worden te leren begrijpen en goed na te denken over technologische ontwikkelingen en / of verbeteringen. Daarnaast ben je Member- en servicegericht en streef je naar de hoogst haalbare kwaliteit. Je hebt kennis van technische systemen en bent zeer proactief in en voor je team. Tot slot ben je flexibel en heb je goede kennis van zowel de Nederlands als de Engelse taal in woord en geschrift.

Zijn wij jouw ideale nieuwe werkgever?

Herbalife is opnieuw uitgeroepen tot een officiële Great Place to Work in 2017. Wij vinden het belangrijk dat iedereen dagelijks met plezier naar het werk gaat. Een positieve bedrijfscultuur, persoonlijke aandacht, waardering, open communicatie, respect en collegialiteit staan hierbij centraal. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat. Herbalife is een internationale, beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing, sportvoeding en persoonlijke verzorging. Een verkoopteam van meer dan 3 miljoen onafhankelijke members verkoopt Herbalife producten in meer dan 90 landen wereldwijd. In Venray is het EMEA distributiecentrum (EDC) gevestigd en met 260 medewerkers dragen we zorg voor de distributie naar individuele members binnen Europa en naar andere Herbalife distributiecentra wereldwijd.

Neem een kijkje in ons distributiecentrum op http://bedrijf.herbalife.nl/herbalife-nederland.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je uitgebreide motivatiebrief en curriculum vitae vóór 26 september 2017 naar jobsnetherlands@herbalife.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rene Verlijsdonk (Manager Orderfulfillment) via telefoonnummer +31 (0) 478 55 60 60. Meer informatie vind je op www.herbalife.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!