Vacature: Supply Chain Planner bij Inventum

Energy Innovation First

Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken. Een belofte die echter begint bij vernieuwing en de bevlogenheid van onze medewerkers om dingen anders, liefst beter te doen. Voor alles werken wij aan duurzame, energiebesparende oplossingen. Dat maakt ons vaak de nummer één als het gaat om innovatieve ventilatie- en warmwatersystemen. Door actief met partners samen te werken leveren wij totaalconcepten die ook u op voorsprong zetten door hun veiligheid, comfort, lange levensduur en lage energiekosten.

Inventum staat aan de vooravond van een aanzienlijke groei, zowel nationaal als internationaal. Om onze ambitieuze plannen te realiseren, zijn wij voor ons kantoor in Houten op zoek naar een enthousiaste:

Supply Chain Planner (FT)

De Supply Chain Planner is onderdeel van de afdeling Bedrijfsbureau en draagt (mede) de verantwoordelijkheid voor het opstellen van een optimaal productieplan met optimale voorraadbeschikbaarheid van zowel eindproducten, serviceonderdelen als inkoopdelen en het tijdig vrijgeven van productieorders.

Werkzaamheden die hieronder vallen zijn onder andere:

 • Opstellen en up-to-date houden van MPS plan en productieplan.
 • Planning van materiaalbehoefte.
 • Beoordelen en vrijgeven van productieorders, bestellen van inkoopdelen en VMI-afroepen.
 • Coördineren voorraadinventarisatie.
 • Beheren van artikelstamgegevens in SAP.
 • Operationeel voorraadbeheer:

o    Rapporteren en uitvoeren/corrigeren van voorraadverschillen.
o    Voorkomen van materiaaltekorten voor productie door adequaat en proactief voorraadbeheer en proactieve bewaking van levertijd.

  • Tactisch voorraadbeheer:

o    Voorkomen van backorders of nee-verkopen door sales door uitvoering geven aan gestelde doelstellingen in supply chain concept en bewaking van afgegeven levertijden aan klanten.

Profiel:

Inventum is op zoek naar een supply chain planner met minimaal 5 jaar aantoonbaar relevante werkervaring in een soortgelijk functie, met de volgende eigenschappen:

   • HBO(+) denk- en werkniveau, verkregen door een logistieke opleiding, met een echte ‘doener’-mentaliteit.
   • Beschikt over 5 jaar werkervaring als (materiaal en/of productie-) planner binnen een productieonderneming.
   • Heeft ervaring met ERP-pakketten, bij voorkeur SAP.
   • Is communicatief (zowel mondeling als schriftelijk) vaardig in de Nederlandse en Engelse taal en heeft een sterke uitdrukkingsvaardigheid.
   • Is een organisatietalent, werkt efficiënt en denkt afdeling overschrijdend mee .
   • Is vasthoudend; heeft een pitbull-mentaliteit.
   • Is ondernemend, praktisch, flexibel, proactief en oplossingsgericht.
   • Kan goed prioriteiten stellen, heeft een ‘sense of urgency’.

De onderneming verwacht voor de komende jaren een sterke groei, met name internationaal. De supply chain planner moet hierin kunnen meegroeien. Een goede Engelse taalbeheersing is daarom een must.

Aanbod:

Een dynamische baan in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het nemen van initiatieven en verantwoording is in deze functie vanzelfsprekend.

De honorering in termen van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is marktconform en in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Sollicitatieprocedure:

Een fulltime functie, uitdagend en met uitzicht op een vast dienstverband. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth den Adel, HR Manager, op telefoonnummer 030-274 84 31.

Ben je geïnteresseerd? Laat dit weten door vóór 1 april 2017 je cv en motivatie te sturen via onze sollicitatiepagina.

Wanneer je voor 6 april 2017 geen uitnodiging voor een kennismakingsgesprek hebt ontvangen, kun je ervan uit gaan dat wij de selectieprocedure niet met jou voortzetten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld