Vacature: Supply Chain Coördinator bij Big Bazar

Over Big Bazar

Big Bazar is een moderne succesvolle discountformule met zowel food als non-food artikelen en maakt deel uit van Blokker. Big Bazar is opgericht in 2007 en groeit snel. Momenteel beschikt Big Bazar over 120 filialen in NL en er worden regelmatig nieuwe filialen geopend. De cultuur laat zich het best omschrijven door de kernwoorden; ondernemend, resultaatgericht, no nonsense en slagvaardig.

De keten van Big Bazar is continu in ontwikkeling. Sterke groei gecombineerd met grote diversiteit in de productcategorieën maken dat er behoefte is ontstaan aan een afdeling Supply Chain die een grote bijdrage gaat leveren aan het succes van de formule.

Om het Supply Chain team verder te versterken is Logisch werving en selectie ter uitbreiding van het team exclusief op zoek naar een:

Supply Chain Coördinator

Teamspeler, initiatiefrijk en organisatorisch sterk

De vacature Supply Chain Coördinator

In deze functie rapporteer je aan de Manager Forecasting & Replenishment en ben je verantwoordelijk voor de optimale voorraadhoogte en beschikbaarheid van producten binnen jouw productgroepen. Je werkt hiervoor nauw samen met collega’s van de afdelingen Category Management, Formulebeheer, Bedrijfsbureau en het DC.

Binnen een hecht team draag je bij aan de opbouw van de afdeling Stockplanning (onderdeel van de afdeling Supply Chain). Dit betekent dat je naast een aantal vaste kerntaken ook zult meewerken aan het optimaliseren van procedures, workflows, rapportages, etc. Dit alles om in korte tijd samen met je team een optimaal functionerende afdeling neer te zetten.

Kerntaken:

  • Je bent verantwoordelijk voor de stockplanning van een deel van het assortiment;
  • Je volgt de voorraadontwikkeling in het DC om een continue beschikbaarheid te waarborgen;
  • Je plant en plaatst orders en bewaakt de opvolging bij de leverancier(s);
  • Je signaleert knelpunten tijdig, zet hier de benodigde acties voor uit en bewaakt de opvolging hiervan;
  • Je bewaakt volume- en leveringsafspraken zowel intern als extern;
  • Je maakt voorraadanalyses;
  • Je onderhoudt en optimaliseert logistieke gegevens in het ERP systeem;

Wij zoeken

Een Supply Chain professional met uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden.  ‘Keep it simple’ omarm jij als motto. Je bent een specialist op het gebied van SCM en iemand die balans vindt tussen structuur en flexibiliteit. Uiteraard beschik je over de gezonde ambitie om jezelf en de organisatie verder te laten groeien.

Ervarings- en opleidingswensen:

  • Bachelor in een relevante richting (SCM / Logistiek & Economie / Bedrijfskunde / SBRM)
  • Enkele jaren relevante werkervaring (retail / SCM / FMCG)
  • Ervaring met ERP-systemen en Excel

Reageren

Ben jij deze kandidaat en ben je nieuwsgierig naar de verdere details?

Reageer dan snel via de website van Logisch werving en selectie>>

Het aanbod

Een functie in een nieuwe afdeling Supply Chain binnen een succesvolle retail organisatie. Dé kans om vanuit jouw inzicht grote bijdrage te leveren aan het vormen van de afdeling Supply Chain te vormen en samen met je collega’s grote successen te boeken.

Een compleet en goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder personeelskorting bij alle werkmaatschappijen van Blokker Holding, collectiviteitskortingen op verzekeringen en ziektekosten en een goede pensioenopbouw.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van HBO- en WO-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Heb je vragen over de functie, organisatie of procedure? Neem contact op met Martin Dröge, Recruitment Consultant, via m.droge@logischwerving.nl / 06-10992808