Medewerker Traffic & Customer Service bij Supply Chain Media

Ben jij de persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, planmatig inzicht en een accurate en flexibele werkhouding? De schakel tussen adverteerder, accountmanager en marketing? Wil je samen met een team van professionals zorgen voor een goede flow?

Dan moet je verder lezen, want Supply Chain Media zoekt een energieke Traffic & Customer Service-medewerker (fulltime/parttime).

Als medewerker Traffic & Customer Service heb je de volgende verantwoordelijkheden:

  • Opvragen en klaarzetten van materialen van onze partners voor de nieuwsbrieven, websites, magazines, webinars en evenementen
  • Opstellen van een planning omtrent campagnes van derden
  • Adviseren van klanten over aangeleverde uitingen en campagnes
  • Aanspreekpunt zijn voor onze klanten over geplande en geboekte campagnes
  • Customer service verlenen voor deelnemers en sponsors bij evenementen
  • Activeren van nieuwe abonnees in onze systemen
  • Invoeren van verkooporders in administratiesysteem en planning

Wij zijn Supply Chain Media, uitgever van het Nederlandstalige maandblad Supply Chain Magazine en de Engelstalige kwartaaluitgave Supply Chain Movement. Beide managementbladen zijn toonaangevend respectievelijk in Nederland en wereldwijd, in print en online. Met superieure content bereiken wij supply chain professionals via onze verschillende kanalen: websites, nieuwsbrieven, LinkedIn en YouTube.

Wij maken het verschil door onze benaderingswijze. Supply Chain Media brengt verschillende bedrijven, van grote multinationals tot lokaal MKB, met elkaar in contact om kennis te delen. Digitalisering speelt hierin een belangrijke rol: niet alleen voor onze internationale webinars en live-streaming evenementen,  maar ook onze eigen SCM WisDome kennisbank met machine learning. Onafhankelijk marktonderzoek en de diverse workshops met onze SCM businessclubs zijn daarnaast essentieel voor het succes van Supply Chain Media.

Wat bieden wij?

Geen dag is hetzelfde, dat is een belofte. Je komt te werken in een energiek team waarin verbinding en (persoonlijke) ontwikkeling voorop staat. Binnen ons team kennen we een informele werksfeer in een ambitieus en gedreven team. Verder bieden wij een fulltime/parttime baan aan (afhankelijk van jouw beschikbaarheid), een marktconform salaris en een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie ben jij?

Je bent energiek en enthousiast en hebt bij voorkeur relevante werkervaring als medewerker Traffic & Customer Service. Ervaring met werken in Trello en MailChimp (of vergelijkbare software) is een pre. Je bent nauwkeurig in planning, organisatorisch sterk, stressbestendig en je hebt een proactieve werkhouding. Zakelijkheid, professionaliteit en betrokkenheid bij het team zijn erg belangrijk. Verder beschik je over minimaal MBO-werk- en denkniveau. Affiniteit met media- en journalistieke organisaties is een pre, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een vereiste.

Interesse?

Stuur dan jouw CV met motivatiebrief of -filmpje naar irene.huisman@supplychainmedia.nl!