Vacature: Inventory Controller bij Herbalife

Inventory Controller

tijdelijk (6 maanden)
32 uur per week

Wij zijn per direct op zoek naar een tijdelijke collega die voor 6 maanden ons team komt versterken. De afdeling Inventory Control & Data Maintenance EMEA bestaat uit een team van 3 Senior Inventory Controllers EMEA en 2 ondersteunende Inventory controllers. Naast Inventory control is er ook een Change Control Team met verantwoordelijkheden in Change Management en Data Maintenance-activiteiten voor de EMEA regio.

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  • Je support bij het opstellen van standaard Inventory Control (Oracle) en Change Management EMEA (o.a. voor Product Life Cycle en Agile) procedures en werkinstructies en ondersteunt implementatie en onderhoud binnen de (EMEA) regio.
  • Je ondersteunt ieder kwartaal audits binnen de EMEA regio betreffende de Inventory Country Scan en EMEA KPI resultaten en initieert verbeteringen in samenwerking met operationele afdelingen in de (EMEA) regio.
  • Je bent een expert op het gebied van Inventory Control en Change Control en zet je expertise in om gerelateerde processen naar een hoger niveau te brengen.
  • Je ondersteunt bij het oplossen van (ad-hoc) Inventory/Change Management gerelateerde problemen in de regio.
  • Je analyseert en presenteert gegevens aan de Manager Inventory Control & Data Maintenance EMEA en aan EMEA Upper Management.
  • Je draagt zorg voor administratie en archivering.
  • Je ondersteunt de Sr. Inventory Controllers EMEA en het Change Control team.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor set-up en maintenance van SKU-data en parameters in ons Supply Chain systeem voor EMEA.
  • Je maakt deel uit van een team dat opereert in de EMEA regio en draagt bij aan de zorg voor voldoende kennisniveau op Inventory Control/Change Management (Oracle) gebied in de EMEA regio.

Ben jij de professional die wij zoeken?

Als Inventory Controller beschik je over een bij voorkeur afgeronde mbo+/hbo-opleiding (richting Logistiek) en heb je relevante (Warehouse/Inventory) ervaring in een internationale omgeving. Je bent analytisch, accuraat, communicatief vaardig, leergierig en flexibel ingesteld. Tevens beschik je over een organiserend vermogen en ben je gefocust op verbeteringen. Je hebt affiniteit met geautomatiseerde logistieke ERP-systemen (Oracle is een pre). Het is belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. Je hebt bij voorkeur uitstekende kennis van MS Office (in het bijzonder Excel).

Zijn wij jouw ideale nieuwe werkgever?

Herbalife is opnieuw uitgeroepen tot officiële ‘Great Place To Work’ in 2017. Wij vinden het belangrijk dat iedereen dagelijks met plezier naar het werk gaat. Een positieve bedrijfscultuur, persoonlijke aandacht, waardering, open communicatie, respect en collegialiteit staan hierbij centraal. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Over Herbalife

Herbalife is een internationale beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing, sportvoeding en persoonlijke verzorging. Wereldwijd werken er meer dan 8000 medewerkers binnen Herbalife en een verkoopteam van meer dan 3 miljoen onafhankelijke Members verkoopt Herbalife producten in meer dan 90 landen wereldwijd.

Neem een kijkje in ons distributiecentrum>>

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en cv uiterlijk vóór 31 mei 2017 naar jobsnetherlands@herbalife.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frans Hurkmans, Sr. Manager, Inventory Control & Data Management via telefoonnummer 0478-556060. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.herbalife.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!