Transport Planner / Administratief Logistiek Medewerker bij Emsländer (DE)

Transport Planner / Administratief Logistiek Medewerker

die het overzicht houdt, stress bestendig is en de klant centraal stelt

Referentienummer: 5304

Mooie vaste baan bij een gedegen familiebedrijf in Duitsland dat gevelstenen produceert, vlak over de grens bij Surwold.

De functie

Jouw werkzaamheden: Samen met vier collega’s zorg je ervoor dat alle producten op het juiste moment bij klanten in Nederland en Duitsland worden afgeleverd. Je beantwoordt telefonisch vragen van klanten en vervoerders. Je plant de transporten, verzorgt en controleert beladingsdocumenten, bereidt facturen voor en stemt af met het magazijn. In deze functie heb je veel contact met collega’s, klanten (aannemers) en met medewerkers van transportbedrijven.

Wat breng jij mee?

Je bent accuraat en servicegericht. Je werkt graag met klanten in een dynamische en moderne werkomgeving. Bij voorkeur heb jij affiniteit met logistiek.

Jouw profiel:

  • Afgeronde mbo-opleiding in de richting van transport, logistiek, expeditie of administratie.
  • Enkele jaren werkervaring in een administratieve of ondersteunende functie.
  • Sociaal vaardig en spreekt de taal van de vervoerders en klanten.
  • Kennis van Word en Excel.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Duitse taal.
  • Wonend op bereisbare afstand van Surwold.

Wat bieden wij

Emsländer biedt een baan bij een gedegen en gezonde onderneming met hoogwaardige producten en een goede naam in de markt. Je wordt goed ingewerkt en gaat vervolgens werken in een klein team van gemotiveerde collega’s die er samen voor gaan om de klant een optimale service te verlenen. Je werkt vanuit een modern kantoor in Surwold. Beloning en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Over de organisatie

Ruim 100 jaar produceert en verkoopt Emsländer Baustoffwerke kalkzandsteen producten (gevelstenen en design stenen) en cellen betonblokken. Het familiebedrijf met ca. 140 medewerkers en twee productielocaties is één van de weinige aanbieders in Duitsland die het complete assortiment van kalkzandsteen- en cellenbeton producten levert aan de bouw. Naast de standaardproducten verzorgt Emsländer Baustoffwerke ook speciale producties. Door de toegenomen vraag en verbreding van het assortiment zoekt Emsländer Baustoffwerke voor de afdeling logistiek een Transport Planner / administratief logistiek medewerker. Zie ook www.emslaender.de voor meer informatie.

Interesse?

Solliciteer via het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Shirley Peperkamp van Mercuri Urval, tel 010-2828 600.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.