Trailerfabrikant Krone biedt klant real-time Estimated Time of Arrival

Krone

Krone Group gaat zijn klanten real-time geïntegreerde dataservices bieden. Door een strategische samenwerking met Shippeo wordt de Duitse trailerfabrikant naar eigen zeggen de eerste die real-time informatie over de Estimated Time of Arrival (ETA) aan zijn klanten biedt.

Klanten van Krone Group overal ter wereld krijgen op deze manier toegang tot zeer nauwkeurige en betrouwbare leverinformatie, mogelijk gemaakt door een machine learning-algoritme dat meer dan 200 parameters in ogenschouw neemt.

‘Er is een groeiende vraag naar trailers met ingebouwde ETA-opties om transport effectiever te beheren’, zegt COO Stefan Binnewies van Krone. ‘Wij leveren state-of-the-art trailers en versterken met de nieuwe samenwerking ons portfolio van connected services, waardoor we onze trailers voorbereiden op de digitale wensen van de verladers. We willen steeds de beste oplossingen bieden die op de markt beschikbaar zijn.’

Koelingsstatus verzendingen real-time volgen

Dat houdt in dat ook de temperatuursensoren van Krone Telematics geïntegreerd worden in het real-time visibility-platform van Shippeo. Alle actieve gebruikers kunnen op die manier zowel de leverings- als koelingsstatus van de verzendingen in real-time en vanuit één portaal volgen. Overschrijdingen van de maximumtemperaturen worden hierdoor eenvoudig vermeden. Ook is elektronische afleveringsdocumentatie mogelijk.