Tijdloze wijsheden voor supply chain managers

‘Met de opkomst van nieuwe technologie lijkt de wereld een nieuw tijdperk in te gaan met veel veranderingen en onzekerheid.’ Zo begint Martijn Lofvers, hoofredacteur van Supply Chain Magazine, het voorwoord van het door hem samengestelde, Engelstalige boek ‘Working Wisdom’.

Op zoek naar duidelijkheid is het volgens hem verstandig om wijze uitspraken uit het verleden door te nemen en te bekijken of deze nog steeds van toepassing zijn. Sinds de lancering van Supply Chain Magazine in 2006 heeft de inmiddels bekende illustrator Erik Kriek in vrijwel elke uitgave van het blad een paginagrote illustratie gemaakt. In dit hardcover boek staan wijze business quotes van wereldberoemde denkers als Albert Einstein, Charles Darwin en Napoleon Bonaparte tegenover een illustratie van Kriek. De illustraties versterken de uitspraken en geven die soms zelfs een extra, actuele twist.

‘Working Wisdom, wise quotes for business’ (2017), Martijn Lofvers & Erik Kriek. Uitgever: Supply Chain Media, 82 blz., alleen te verkrijgen bij een jaarabonnement op Supply Chain Magazine.

Oordeel: *****