Tien trendpitches tijdens Trend Diner 2019

Trend Diner 2019

Wat zijn de belangrijkste externe trends die bedrijven raken? Wat is de impact van deze trends op bedrijven? Wat zijn de supply chain-uitdagingen hierdoor voor bedrijven nu en in de toekomst? Wat zijn de mogelijke oplossingen voor bedrijven? Tien experts geven in ultrakorte pitches antwoorden op deze vragen tijdens de zevende editie van het Supply Chain Trend Diner op 29 augustus 2019.

De ruim zeventig aanwezige supply chain managers en -directeuren kregen vorig jaar op een groot bord vier trends voorgeschoteld: Internet of Things, blockchain, de inzet van big data bij forecasting en Integrated Business Planning (IBP). Onder het bord hingen groene en rode punaises. De vraag aan de deelnemers aan het Supply Chain Trend Diner: steek een groene of rode punaise in het bord als iets daadwerkelijk een trend (groen) of niet meer dan een hype is (rood). De uitkomst van deze exercitie bleek zeer interessant en typerend voor hoe beslissers in de supply chain aankijken tegen trends en technologische ontwikkelingen.

Ook dit jaar zullen de aanwezige supply chain-directeuren pitches aanhoren en moeten bepalen wat een daadwerkelijke trend is en wat slechts een tijdelijke hype. Tijdens de zevende editie van het Trend Diner geven experts van de volgende tien dienstverleners en softwareleveranciers hun visie op trends en technologische ontwikkelingen: Fabrice Maquignon (Alpega/Transwide), Niek Bloemendaal (BLMC), Roel Assies (BluJay Solutions), Bas Daver en Erik Diks (Chainalytics), Meinderdjan Botman (DSV Solutions), André Vriens (EyeOn), Alfons Willemsen en Hans van der Drift (Involvation), Eric van Dijk (Slimstock), Michel van Buren (Solventure) en Frank Erftemeijer (Yellowstar Solutions).

Locatie

De zevende editie van het Supply Chain Trend Diner vindt plaats op 29 augustus 2019 in Vleuten, midden in de groene, waterrijke omgeving van het Máximapark. Hier tref je het Anafora Parkrestaurant, een prachtig pand dat is gebaseerd op een schetsontwerp van de wereldberoemde architect Pierre Cuypers. Overigens doen bovengenoemde supply chain-experts niet alleen tijdens het Supply Chain Trend Diner hun verhaal. In een trendspecial van Supply Chain Magazine geven zij al hun visie op de vele ontwikkelingen in de wereld die de supply chains raken. De trendspecial is in print en op de app alleen verkrijgbaar voor abonnees. De tien trendinterviews zijn ook voor niet-abonnees individueel te downloaden op de website.

Interesse in Supply Chain Trend Diner?

Dit evenement is bestemd voor directeuren of senior-managers verantwoordelijk voor de supply chain van uw bedrijf (in industrie, groothandel of retail). Zij kunnen deze bijzondere namiddag kosteloos bijwonen door een mail te sturen naar thalien.wassink@supplychainmedia.nl. Leden van de SCM Professionals Club hebben overigens sowieso toegang tot dit evenement.