Teamleider/Planner Productie bij IBN

Vacature Teamleider / Planner productie bij IBN

Teamleden die soms extra hulp nodig hebben bij hun productiewerk laten groeien. Dat is wat je doet als teamleider/planner bij IBN in Cuijk. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de productieprocessen op rolletjes lopen én neem je initiatieven om deze te verbeteren. Dit alles beslaat zo’n 70% van jouw werktijd. De andere 30% ga je aan de slag met onze nieuwe planningstool en ontpop je jezelf tot dé expert op dit gebied.

Dit ga je doen

Staan alle medewerkers op de plek waar ze optimaal tot hun recht komen? Behalen we onze productiedoelstellingen? En hoe kunnen we onze productiviteit verbeteren? Deze vragen houden jou bezig. Jij zorgt er als teamleider namelijk voor dat bestaande en nieuwe productieprocessen efficiënt verlopen en zoekt naar verbetering. Daarbij zet je persoonlijke ontwikkeling voorop: samen met de assistent-teamleider ontwikkel, coach, begeleid, motiveer en instrueer je jouw team van zo’n veertig tot vijftig medewerkers. Hun werk bestaat vooral uit het in-, om- en verpakken van producten, zoals medische mondkapjes en oordopjes.

Weet je wat jouw baan extra interessant maakt? Je speelt een grote rol bij de implementatie van ons nieuwe planningssysteem, waarmee we eenvoudiger en sneller (personeels)planningen gaan maken. Zodat we nóg beter inspelen op de productiewensen van klanten. Door cursussen te volgen, zorg je dat je de tool technisch onder de knie krijgt. Daarna help je jouw collega-teamleiders op weg met het systeem en neem je een voortrekkersrol bij de invulling ervan. Klinkt goed, toch?

Dit krijg je van ons

 • Een salaris tussen € 2.170,- en € 3.176,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 23 vakantiedagen.
 • 8% vakantiegeld en 6,75% eindejaarsuitkering.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer met kookworkshops, sportieve activiteiten en een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness. Ook krijg je gratis fruit op je werkplek.
 • Deelname aan het IBN Fietsplan.

Jouw team

Jij gaat aan de slag bij de businessunit Productie van IBN in Cuijk, waar ruim tweehonderd medewerkers onder meer verpak-, montage- en assemblagewerk verrichten voor diverse bedrijven. Je stuurt een van de teams aan en krijgt veertig tot vijftig mensen onder je hoede met uiteenlopende leeftijden en achtergronden. De lijnen zijn kort. Zo stem je bijna dagelijks zaken af met onder meer de locatiemanager, andere teamleiders en werkvoorbereiders van het bedrijfsbureau van IBN. Bij alles wat we doen, staan zorgvuldigheid en kwaliteit voorop. Maar tijd voor een praatje of geintje is er natuurlijk ook!

Collega aan het woord

Gerard Kooimans werkt als teamleider bij IBN in Cuijk. ‘Mijn werkzaamheden zijn afwisselend en uniek. Dagelijks ga ik nieuwe uitdagingen aan rondom de planning, productie en medewerkers. Dat doe ik niet alleen, maar samen met mijn team. We bereiken onze doelen én hebben oog voor elkaar: deze combinatie geeft me keer op keer voldoening.’

Dit ben jij

Jij bent iemand die mensgericht denkt en doet. Iemand die helder communiceert en medewerkers motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Dat doe je onder andere door het goede voorbeeld te geven: je stelt je proactief op en houdt je aan afspraken. Ook durf je mensen aan te spreken op het naleven van de regels. Daarnaast heb je oog voor resultaten en zorg je dat klanten op jouw team kunnen bouwen. Verder is de planning jou zeker toevertrouwd. Je kunt je ons nieuwe systeem namelijk snel eigen maken en deelt je kennis hierover graag met collega’s.

Verder heb je:

 • Mbo-4-niveau.
 • Minimaal vijf jaar ervaring als leidinggevende.
 • Ervaring met het opstellen van de personeelsplanning, het liefst binnen een productieomgeving

IBN: met werk meer mens

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. Zo leiden we mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.

Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers. Bekijk ook ons filmpje.

Word jij onze nieuwe collega?

Reageren kan heel makkelijk via het sollicitatieformulier. Dat kan tot en met 12 september 2021. We streven ernaar om je binnen 10 werkdagen een persoonlijk antwoord te geven. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek.

Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marion Vrijaldenhoven, HR-adviseur, via 0413 – 28 22 55 of mvrijaldenhoven@ibn.nl. Kijk voor meer informatie over werken bij onze organisatie op: www.ibn.nl/werkzoekende/ibn-als-werkgever.

Goed om te weten

Regelmaat? Nou en of. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 7.45 tot 16.45 uur.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.