Teamleider Logistiek (Productie) bij Boerschappen

vacature Teamleider Logistiek (Productie) Boerschappen

Bij Boerschappen zijn we per direct op zoek naar een Teamleider Logistiek (productie) om ons gezellige team te komen versterken.

Wie zijn wij

Boerschappen is sinds kort een coöperatie geworden waar mensen die onze missie ondersteunen, mede-eigenaar zijn. Een coöperatie biedt de ideale vorm voor de manier waarop wij willen groeien; met aandeelhouders die niet enkel een commercieel belang hebben, maar de wereld ook een stukje mooier willen maken én achterlaten. En bovendien samen met ons willen optrekken in onze missie om een voedselketen te maken die deugt voor iedereen die erin betrokken is.

Sinds de oprichting in 2013 zijn wij heel snel gegroeid. De afgelopen 2 jaar zelfs met bijna 500%. Met ons team van meer dan 60 collega’s, duizenden klanten én de verhuizing naar ons nieuwe pand zijn we klaar voor de toekomst. We willen nog véél verder opschalen en nog véél meer impact maken. Om dit doel te kunnen realiseren gaan we dit jaar onder andere veel investeren in een nieuw IT-platform en een nieuwe productieflow. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Wat ga jij voor ons betekenen?

Als Teamleider Logistiek werk je op de afdeling Productie van ons bedrijf, een verantwoordelijke functie! Je bent onderdeel van het operationele team wat bestaat uit een leidinggevende, totaal 3 teamleiders en circa 20 allround logistiek medewerkers. De focus van de functie ligt voornamelijk op het aansturen en meehelpen inpakken van pakketten die ’s avonds de deur uitgaan voor de landelijke aan huis bezorging. Je bent hiervoor eindverantwoordelijk om het gehele team aan te sturen en te zorgen dat alles goed verloopt tijdens deze dienst. Als ‘meewerkend voorman’ bestaat je functie dus zowel uit kantoorwerkzaamheden als operationele taken. Jouw werkzaamheden zullen plaatsvinden op onze locatie aan de Leursebaan te Breda.

Je hoort het, je krijgt een zeer belangrijke rol binnen ons bedrijf. Je bent namelijk eindverantwoordelijke voor het coördineren van de totale uitgaande productstroom; Jij weet precies wat er die dag hiervoor allemaal moet gebeuren. Zo zorg je ter voorbereiding achter de schermen ervoor dat alle randzaken op orde zijn. Bijvoorbeeld dat de uitgaande boxen voorzien kunnen worden van een juist adreslabel, op een correcte wijze ingepakt kunnen worden (producten, dozenvoorraad, koelelementen e.d.). In de middag zorg jij voor een goede briefing richting het inpakteam (circa 8 à 10 medewerkers) zodat iedereen precies weet wat ze te doen staat en klaar is voor een goede start in de inpakstraat. Vervolgens zorg je er samen met je team voor dat alle producten volledig en tijdig de deur uit kunnen richting onze klanten. Mochten er zich hierbij problemen voordoen, dan schakel jij snel en pak je de verantwoordelijkheid om hier een logische oplossing voor te bedenken. Jij hebt te allen tijde het overzicht en zorgt ervoor dat alles optimaal verloopt, met name rondom onze boxen voor de landelijke aan huis bezorging. Ons team is heel belangrijk voor ons, daarom is het van uiterst belang dat jij iemand bent die oog heeft voor een positieve werksfeer, en mensen weet aan te sturen en te motiveren. De jaarlijkse gesprekscyclus met betrekking tot functioneren zal ook behoren tot jouw takenpakket. Tevens signaleer en denk je actief mee aan mogelijke kansen en verbeterpunten voor het algehele proces om zo uiteindelijk als team nog fijner en efficiënter te kunnen werken! Een behoorlijk belangrijke klus zoals je je kunt voorstellen, want de efficiëntie én het werkplezier in ons hele dagelijkse kernproces is hiervan afhankelijk.

Onze operatie draait wekelijks van maandag tot en met vrijdag. Jouw werktijden zullen van maandag tot en met donderdag zijn, waarbij je halverwege de ochtend start en in de vroege avond de dag afsluit. Zo werk je bijvoorbeeld op maandag, dinsdag en donderdag tot 20 uur. In de loop van dit jaar zal onze inpakflow veranderen en is het plan dat alle werkzaamheden met name tussen 8 uur en 17 uur zullen gaan plaatsvinden.

Over jou

Je hebt aantoonbare ervaring in de logistiek en met het aansturen én motiveren van een team. Je bent woonachtig in Breda of omgeving. Je bent flexibel, stressbestendig, oplossingsgericht en ontzettend proactief. Je kan goed overzicht houden en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Op jou kunnen wij bouwen! Jij springt bij waar nodig. Je hebt affiniteit met ons concept, weet van aanpakken en bent niet vies van kratten tillen. Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een dynamisch en groeiend bedrijf wat constant in beweging is en waar dingen veranderen. Verder ben je iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt en energie krijgt van zaken verbeteren. Ook positief en assertief zijn eigenschappen waarin jij jezelf herkent. Verder kun je goed uit de voeten met Excel, hierin hou je bijvoorbeeld de inpaktijden bij en analyseert deze. Onder aan de streep ben je dus een harde werker die altijd zorgt dat alles tip top in orde is. Je hebt ervaring én affiniteit met logistieke processen, deze tak van sport kent voor jou geen geheimen en hier help jij ons graag bij! Verder voel jij je thuis in een informele en dynamische bedrijfsomgeving.

We bieden een tijdelijk contract aan van 12 maanden. Bij tevredenheid van beide partijen kan er na die tijd een contract voor onbepaalde tijd worden aangegaan. Het salaris is marktconform. Daarnaast neem je deel aan de pensioenvoorziening die wij voor je hebben. Boven op je salaris krijg je ook korting op een Boerschappen Box.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Teamleider Logistiek? En ben je snel beschikbaar? Dan horen we graag van je! Solliciteer direct via deze link >>

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.