Teamleider Logistiek bij Van Leeuwen Buizen Groep

Teamleider Logistiek Van Leeuwen

Fulltime | Zwijndrecht

Beschrijving van het bedrijf

De Van Leeuwen Buizen Groep is een internationaal opererende handelsonderneming en specialist in stalenbuizen en buistoepassingen. Het familiebedrijf, met hoofdkantoor in Zwijndrecht, is in 1924 opgericht en actief in vrijwel alle industriële sectoren. De Groep telt ongeveer 80 vestigingen verspreid over 33 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika. Van Leeuwens 2.400 medewerkers hebben specialistische kennis van inkoop, bewerkingen, projectmanagement, logistiek en voorraadplanning, en werken nauw samen met klanten in haar markten. De combinatie van wereldwijde logistiek en kennis van producten en toepassingen bij klanten, maakt Van Leeuwen toonaangevend en onderscheidend in haar markten. Van Leeuwen Buizenhandel in Zwijndrecht heeft circa 200 medewerkers.

Functieomschrijving

Voor ons warehouse in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een Teamleider Logistiek bij Van Leeuwen Buizen Groep. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière neem dan snel contact met ons op.

Wat ga je doen

Bij ons ben jij als teamleider logistiek verantwoordelijk voor het operationele proces in het distributiecentrum en het buizenmagazijn. Wat dat operationele proces inhoudt? Denk bijvoorbeeld aan het zorgen voor de veiligheid op de werkvloer, personeelsplanning en het verbeteren van de productiviteit. Je bent dagelijks te vinden op de werkvloer waarbij je leidinggeeft aan je team, en je team helpt in hun ontwikkeling en zorgt voor een goede sfeer. Als er zich problemen voordoen, schakel je snel en zorg je voor een passende oplossing.

De komende jaren gaat wij als bedrijf uitgebreid investeren in technologie en automatisering, iets waar jij als teamleider een bijdrage in gaat leveren door veranderingen te implementeren en deze te begeleiden binnen je team.

Team

Je geeft leiding aan een team van ongeveer 20 medewerkers. Samen met je collega teamleiders ben je verantwoordelijk voor het complete operationele proces, waarbij je in wisselende diensten aanwezig bent op de werkvloer. Je rapporteert in deze functie aan de manager Logistiek.

Functie-eisen

Jij weet als geen ander hoe jij je team moet motiveren, begeleiden en te zorgen voor goed lopend logistiek proces. Voor deze vacature is het belangrijk dat je ervaring hebt met leidinggeven in een logistieke omgeving. En verder:

  • Je beschikt over HBO werk/denkniveau
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal
  • Kennis van logistieke processen en ervaring met procesverbeteringen

Aanvullende informatie

Allereerst een leuk team, binnen een internationaal georiënteerd bedrijf waar je naast persoonlijke ontwikkeling de ruimte krijgt om je ook functioneel te ontwikkelen. Verder is van toepassing:

  • Marktconform salaris;
  • Winstdelingsregeling (op basis van bedrijfsresultaat) plus een 14de periode
  • 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen;
  • GSM;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Goede pensioenregeling via het Pensioenfonds PME.

Solliciteren

Solliciteren kan hier.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.