Teamleider Logistiek bij Solidus Solutions

logo-solidus-200x200

Een energiek supply chain expert, die gaat voor het maximale resultaat.

Houd jij in alle omstandigheden het hoofd koel, weet je logistieke processen tot een goed einde te brengen en elke dag jouw team te motiveren om tot het uiterste te gaan? Dan is deze functie op onze dynamische Converter locatie in Oude Pekela echt iets voor jou!

Als Teamleider Logistiek ben je de spil in het logistieke proces en ben je verantwoordelijk voor het beheer van zo’n 7.000 pallets met grondstoffen en gereed product op de magazijn locatie van Oude Pekela Converting. Een stevige logistieke uitdaging, zeker als je bedenkt dat de hele operatie wordt uitgevoerd binnen de voedselveiligheidsnormen van het FSSC 22000 certificaat. Jij organiseert het verlaad- en losproces, waar dagelijks wel 20 tot 25 vrachtwagens grondstoffen aanvoeren of gereed product komen halen. Goed voor zo’n 200 laadmeters per dag!

Wat ga je doen

  • Je geeft leiding aan een team van 6 heftruckchauffeurs en het is aan jou om het team te verbinden, waarbij je alle ruimte krijgt om je inzichten en ideeën in te brengen.
  • Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de externe opslaglocaties.
  • Jij zorgt dat het hele operationele logistieke proces in goede banen geleid wordt en hebt dagelijks contact met collega’s van transportplanning, productie, internal sales, kwaliteit en met onze transporteurs.
  • Tenslotte ben je verantwoordelijk voor een kloppende voorraadregistratie in onze ERP systemen en zorg je er voor dat alle transporten voorzien zijn van de juiste vervoersdocumenten.

Onze verwachtingen

  • Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau en in ieder geval een relevante opleiding afgerond op mbo-niveau 4 (bijvoorbeeld Manager Transport & Logistiek).
  • Je hebt kennis van transportplanning, voorraadbeheer en Supply Chain processen en bij voorkeur al enige leidinggevende ervaring.
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse-, Engelse- en Duitse taal en ervaring met ERP systemen.
  • Door jouw zelfverzekerde, positieve en proactieve optreden breng je stabiliteit en overzicht in de organisatie en in jouw team.
  • Je bent empathisch en mensgericht, hebt een servicegerichte, positieve en proactieve mindset en brengt dit graag over op jouw team.
  • Je bent gewend om mensen aan te spreken op hun resultaten en zorgt voor een veilige sfeer binnen het team waardoor mensen het maximale uit zichzelf halen. Uiteraard geef je zelf het goede voorbeeld.

Ons aanbod

Als Teamleider Logistiek ga je aan de slag met jouw logistiek team en geef je je loopbaan een passend vervolg in een dynamische en internationale organisatie die net als jij ambitieuze plannen heeft en waar we je graag deelgenoot van maken. We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral ook een prettige werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega’s en een uitdagende functie waarin je alle ruimte krijgt om je op je vakgebied en in de breedte verder te ontwikkelen. Inschaling van het salaris gebeurt afhankelijk van opleiding en ervaring.

SOLIDUS SOLUTIONS

Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 500 miljoen euro, meer dan 1500 collega’s en 18 productielocaties in verschillende Europese landen, zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische en verpakkingsmarkt.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en wil je jouw bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Dan komen wij graag met je in contact. Direct solliciteren of vragen? Stuur een WhatsApp bericht of bel naar onze recruiter Klaas Laanstra, zijn mobiele nummer: 06 13 500 717. Het sturen van een sollicitatiebrief en cv kan ook. Mail deze onder vermelding van Teamleider Logistiek naar careers@solidus-solutions.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.