Supply Planner bij Rituals

Rituals Logo

Rituals groeit. We groeien in nieuwe gebieden, openen nieuwe winkels en groeien ook online. Niet alleen in Europa, maar wereldwijd (de Verenigde Staten, Azië en het Midden-Oosten). Denk aan zo’n 100 winkels per jaar en onze ambities groeien mee. Om er zeker van te zijn dat we de groei bij kunnen benen, zijn we constant op zoek naar Supply Chain talent!

Als een Supply Chain professional, herken je jezelf in ons motto: “Supply Chain zal nooit de bottleneck zijn van onze groei”. In het kader van deze motto zijn we aan het investeren in capaciteit, bouwen we processen die we kunnen (op)schalen en automatiseren we waar mogelijk. Om bij te blijven bij de complexiteit die bij groei hoort, streven we naar eenvoudige en elegante oplossingen om in controle te blijven. Hierbij is een perfecte klantbeleving het allerbelangrijkste deel van ons werk!

We investeren ook in jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast een leuke baan met uitdagende kansen om te groeien op zowel persoonlijk- als werkvlak, krijg je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tijdens onze ‘Supply Chain Training Academy!’

Doel van de functie

Als Supply Planner bij Rituals zorg je dat er voldoende producten beschikbaar zijn bij onze leveranciers, door onze S&OP forecast te vertalen naar het best mogelijke productieplan. Een uitstekende samenwerking met onze leveranciers staat hierbij centraal met als doel beschikbaarheid van de producten en winstgevendheid te maximaliseren.

Jouw verantwoordelijkheden

In jouw functie ben je werkzaam binnen de afdeling Supply Chain en maak je deel uit van een categorie Supply Planning-team. Je rapporteert rechtstreeks aan een Supply Planning Manager en werkt samen met alle andere teams in de end-to-end supply chain, evenals met onze leveranciers.

Je streeft naar maximale beschikbaarheid en een perfect gestroomlijnde operatie door gebruik te maken van je analytische en pragmatische vaardigheden. Op basis van de forecast, voorraadniveaus, logistieke capaciteit, bestellingen en commerciële kalender zorg je ervoor dat de benodigde voorraad op tijd en in de juiste hoeveelheid wordt geproduceerd en beschikbaar is. Je zoekt voortdurend naar verbeteringen in onze supply planning processen en kansen om de manier van samenwerken met onze leveranciers verder te verbeteren.

Jouw werkzaamheden zijn:

• Productbeschikbaarheid bij leveranciers: zorg voor maximalisatie van beschikbaarheid binnen de afgesproken grenzen met leveranciers;
• Productieplanning: planning van productie met leveranciers en beheer van voorraad van producten binnen jouw categorie;
• Leveranciersmanagement: het managen van de leveranciersrelaties terwijl je altijd op zoek bent naar verbeteringen en continuïteit in de samenwerking;
• Stakeholder management: het verstrekken van relevante en tijdige informatie aan onze fulfilmentteams en supply operations team over de beschikbare voorraad bij onze leveranciers.

Jouw ingrediënten

• Je hebt een afgeronde bachelor- of masteropleiding bij voorkeur in Supply Chain Management, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Logistiek;
• Je hebt 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in een Omnichannel/Supply Chain-omgeving;
• Je hebt sterk analytische en planningsvaardigheden;
• Je hebt sterke mondelinge en schriftelijke, communicatieve vaardigheden, zowel in de Nederlandse als Engelse taal;
• Je streeft ernaar om ‘best in class’ te zijn in jouw vakgebied;
• Je bent pragmatisch, proactief, assertief, flexibel en nauwkeurig.

Onze voorwaarden

• Een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;
• Mogelijkheden om jezelf continue te blijven ontwikkelen (bijvoorbeeld via onze Global People Academy of onze Supply Chain Training Academy);
• Een geweldige werklocatie in het hart van Amsterdam;
• 20% korting op onze producten;
• Ongelimiteerde toegang tot het Rijksmuseum;
• MacBook & iPhone om mee te werken.

Wij zijn Rituals

We’re not here to sell you beauty; we are here to make you feel good.” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.
Wij zijn een global brand sinds het jaar 2000, opgericht in Amsterdam. Het is onze ambitie om op duurzame wijze door te groeien tot de nummer één wereldwijd in luxe cosmetica en deze positie te behouden. Vandaag de dag zijn er meer dan 1000 winkels gevestigd in 29 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika.
Door onderdeel te worden van Rituals, zal je een sterke bedrijfscultuur en een ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle carrière op te bouwen. Rituals is een gecertificeerd B Corp™ bedrijf – wat betekent dat we ons bedrijf inzetten om een positieve invloed te hebben op de wereld om ons heen. Wij geven net zoveel om het welzijn van onze werknemers als die van onze aarde. Door hier gepassioneerd naar om te kijken geloven wij oprecht dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en zetten wij stappen om onze footprint te beperken. Het is onze missie om te zorgen dat mensen zich goed voelen en een unieke ervaring te geven. Ongeacht welke rol je bij Rituals vervult, lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Wordt onderdeel van onze Rituals familie

Als je enthousiast bent geworden, aarzel dan niet en solliciteer via onze website. We nemen spoedig contact met je op. Mocht je vragen hebben over de functie neem dan gerust contact op met Talent Acquisition Lead Michelle Keijzer via michelle.keijzer@rituals.com. Houdt er rekening mee dat sollicitaties via e-mail niet in behandeling worden genomen. Ook acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

YOUR BODY. YOUR SOUL. YOUR RITUALS.

Op zoek naar een andere functie binnen de supply chain? Bekijk dan het overzicht van alle openstaande vacatures >>