Supply Chain Theater ONLINE | Opnames | GIB

opnames Supply Chain Theater ONLINE

Tijdens het Supply Chain Theater ONLINE 2021 heeft GIB de presentatie ‘Inzicht, transparantie en gebruikersgemak in SAP, hoe realiseer je dat?’ gegeven.

Bart Peeters van Rademaker, wereldwijde producent van hoogwaardige bakkerijmachines, is als logistiek manager dagelijks belast met de inkoop, materiaalplanning en het productieproces binnen de fabrieken in Culemborg en Slowakije. Complexe productielijnen produceren, veelal klant specifiek, zorgen voor een enorme dynamiek in de logistieke keten. Productie in-huis of outsourcen; een hoge mix van verschillende materialen; specials die meegeleverd worden; wijzigingen tijdens de productie; het zijn een paar voorbeelden waar Bart en zijn team dagelijks mee te maken heeft. Daarnaast kijken Bart met zijn team voortdurend naar verbeterpotentieel, op proces niveau in de operatie en in de informatievoorziening.

Met de core SAP ERP applicatie heeft Rademaker een goed fundament gelegd om dit allemaal te kunnen monitoren en te verwerken. Echter Bart had behoefte aan meer inzicht, transparantie en gebruikersgemak. Bart en Martijn Krot (GIB) bespreken tijdens deze sessie waarin GIB bijdraagt om de operatie nog strakker te monitoren en in te grijpen op uitzonderingen en verstoringen.

Deze sessie gemist? Bekijk de opname van de presentatie hier.