Supply Chain Specialist bij Eska

Eska is wereldmarktleider op het gebied van grafisch karton en zet sterk in op ontwikkeling, duurzaamheid en professionalisering met twee productievestigingen in Hoogezand-Sappemeer. Daarnaast hebben ze verkoopkantoren en servicecentra in Europa en de Verenigde Staten.  Dit karton wordt gebruikt voor boeken (o.a. Harry Potter), puzzels en luxe verpakkingen van o.a Gucci. De keten voor deze producten is complex, circulair en internationaal. Om deze totale Supply Chain te optimaliseren is Logisch exclusief op zoek naar een ervaren

Supply Chain Specialist

In deze rol ben je een belangrijk onderdeel van de afdeling Supply Chain en werkt daarin nauw samen met de Supply Chain Manager. Als Supply Chain Specialist ben je continu bezig met het analyseren en optimaliseren van de huidige processen binnen Eska. Het is aan jou de taak om actief (gevraagd en ongevraagd) met verbetervoorstellen te komen op het gebied van productie- en capaciteitsplanning, distributie en warehousing én deze te implementeren. Het is belangrijk dat hierbij voldoende draagvlak voor verandering wordt gecreëerd. Je draagt bij aan een zo efficiënt en effectief mogelijk productieproces met maximale leverperformance. Jij bent degene die verantwoording neemt voor optimalisatie van het orderproces en voorraden en daarin de kar trekt. Je werkt samen met de verschillende lokale afdelingen en logistieke afdeling van de buitenlandse vestigingen in Europa en Verenigde Staten.

Diverse projecten

  • Optimaliseren van IT systemen (automatisering)
  • Ontwikkeling KPI’s
  • Opzetten van S&OP

De ideale Supply Chain Specialist…

Is communicatief vaardig waardoor draagvlak creëren een tweede natuur is. Je bent daadkrachtig en beschikt over voldoende overtuigingskracht. Daarnaast ben je oplossingsgericht, resultaatgericht en analytisch sterk.

Verder beschik je over

  • relevante hbo- of wo-opleiding;
  • kennis Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift;
  • meerdere jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de maakindustrie;
  • kennis en ervaring met projectmanagement;
  • proactieve houding;
  • gevoel voor humor.

Het aanbod

Een functie met veel vrijheid om te presteren en ruimte om te ontwikkelen. Naast een open werksfeer zijn binnen Eska voldoende mogelijkheden om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Zo heeft Eska een Young Pool met professionals die actief met hun loopbaan bezig zijn en waar jij als Supply Chain Specialist wellicht bij aan kunt sluiten.

Over Eska

Eska is de wereldmarktleider in de markt voor karton. Eska is een op duurzaamheid gericht productiebedrijf en is zich volop aan het ontwikkelen. In november 2016 heeft Eska de Groninger Ondernemersprijs op overtuigende wijze gewonnen waarmee we met recht kunnen zeggen dat het een voorrecht is om voor Eska te mogen werken. Uit 100 procent gerecycled papier maakt Eska meer dan 250.000 ton karton in twee fabrieken in Hoogezand en Sappemeer. Daarnaast heeft Eska snij- en distributiecentra in Virginia (USA), Milaan en Barcelona.

Heb jij interesse?

Reageer dan via de Sollicitatiepagina van Logisch werving en selectie.

Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure? Neem dan telefonisch contact op met Toine Giessen (Sr. Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) 06-20101704 of t.giessen@logischwerving.nl. Reageren op deze vacature kan via deze link naar de website van Logisch werving en selectie.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.