Supply Chain Specialist bij Bossard Nederland

Supply Chain Specialist bij Bossard Nederland

Voor het team van Smart Factory Logistics, zijn ze per direct op zoek naar een proactieve collega die van aanpakken weet. Het team is in opbouw en werkt aan het logistiek ontzorgen van de klanten. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid.

Steeds meer klanten kiezen ervoor om de logistiek en het voorraadbeheer van bevestigingsmateriaal aan Bossard Nederland uit te besteden. Wij hebben hier een prachtig systeem voor: SmartBin Cloud (www.SmartBin.nl).

Je bent onderdeel van het projectteam dat zich bezighoudt met het implementeren van o.a. SmartBin. Van het bouwen van de fysieke stellingen bij de klant tot het inrichten van de data in het online platform.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer bij de klant. Je bewaakt de leveringen en komt in actie waar nodig. Dit doe je samen met je collega’s van de logistieke buitendienst. Verder heb je ook de mogelijkheid om je bezig te houden met interne projecten, waarvoor je veel schakelt met de andere afdelingen binnen Jeveka. Kortom, je bent overal bij betrokken.

Over Bossard Nederland

Bossard Nederland, voorheen Jeveka, is een trotse dochteronderneming van de Bossard Group, een toonaangevend familiebedrijf dat al 190 jaar actief is in de industriële bevestigings- en assemblagetechnologie. Met ons hoofdkantoor in Zwitserland, meer dan 85 dochterondernemingen en ruim 3.000 medewerkers wereldwijd, behoren we tot de top 17 beste werkgevers van Europa.

Onze expertise strekt zich uit tot klantspecifieke oplossingen, merkartikelen, specials en standaardartikelen die we uit voorraad leveren. Onze klanten, voornamelijk in de machinebouw, High Tech, productietechnologie en mechatronica, vertrouwen op onze kennis en service.

Bij Bossard Nederland draait het niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen. We hechten grote waarde aan loyaliteit, een lange termijn visie, continuïteit en samenwerking, begrijpen het belang van een goede werk-privé balans en bieden flexibele werktijden aan onze medewerkers.

Sluit je aan bij ons team en help mee aan de toekomst van industriële innovatie en ontdek hoe jij bij Bossard Nederland kunt groeien en je carrière vorm kunt geven!

Taken:

 • Analyseren en beheren van klantdata en het doorvoeren van wijzigingen hierin;
 • Het aanmaken en beheren van klanten in het Supply Chain informatieplatform;
 • Het beheren van de leveringen/voorraad bij klanten;
 • Voorbereiden en bewaken van projectplanning;
 • Het implementeren van het logistieke systeem bij de klant;
 • Voorraadbeheer van logistieke middelen;
 • Samenwerken met en ondersteuning bieden aan de collega’s die de logistieke dienstverlening verzorgen bij onze klanten;
 • Het oplossen van defecten en/of verstoringen bij klanten.

Wat zoeken zij:

Voor deze functie zoeken ze iemand die vaardig is met het verwerken en analyseren van data (Excel) en affiniteit heeft met IT en Logistiek. In deze functie heb je direct contact met de klanten, je bent het visitekaartje van Bossard Nederland. Daarom ben jij naast klant- en resultaatgericht ook representatief.

Functie-eisen:

 • Hbo-diploma, bij voorkeur in de richting IT, Supply Chain Management of Logistiek;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Je bent vaardig met IT en je maakt logistieke processen snel eigen;
 • Ervaring met Lean is een pré.

Wat zij bieden

Bossard Nederland biedt naast een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, een persoonlijk opleidingsbudget, een goede studiekostenregeling en een goede pensioenregeling, een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Bossard Nederland hecht waarde aan een goede werk-/privébalans en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.550,- en maximaal € 3.700,- bruto per maand. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van je opleiding en (relevante) werkervaring.

Bij Bossard Nederland werken wij met z’n allen aan een mooi bedrijfsresultaat. Dat wordt gewaardeerd met een mooie winstuitkering, die we met z’n allen delen!

Solliciteer nu via deze sollicitatielink >>

Op zoek naar een andere functie binnen de supply chain? Bekijk dan het overzicht van alle openstaande vacatures >>