Supply Chain Professionals op zoek naar innovatie bij inNOWvate Event 2019

InNOWvate 2019

Waar het belang van innovatie voor iedereen duidelijk is, is het ‘hoe’ vaak veel ingewikkelder. Uit onderzoek blijkt dat de meeste innovaties bij startups zijn bedacht door mensen die gemiddeld 9 meter van elkaar in een ruimte werkten. Voor innovatie is het dus essentieel met de juiste mensen in contact te komen, zowel bekenden als onbekenden.

Maar welke innovaties zijn er in het vakgebied van supply chain management? En hoe pas je deze innovaties toe in de praktijk? De antwoorden op deze vragen worden gegeven tijdens de tweede editie van het inNOWvate Supply Chain event op 22 mei in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Kom in contact met supply chain professionals, doe inspiratie op van keynote sprekers als Carlos Cordon en Dirk Holbach, neem deel aan een van de workshops en woon de tweede Europese Supply Chain Start-up Contest bij tijdens inNOWvate, het leidende interactieve innovatie event van de supply chain sector.

Hoogtepunten

  • Keynotes: Combineer de wijze lessen van inspirerende supply chain professionals als management expert Dirk Holbach, business transformation expert Sean Culey, Professor of Strategy Carlos Cordon en keynote sprekers als Janet Godsell en Aike Festini.
  • Netwerken: Benut de netwerkmogelijkheden en kom in contact met start-ups en de nieuwste technologieën zoals drones, 3D-printing, virtual reality en smartglasses in de Innovatie Zone.
  • Start-ups: Vanwege een sterk groeiende interesse van supply chain-directeuren in start-ups, organiseert Supply Chain Media een Start-up Contest waarmee start-ups hun disruptieve nieuwe oplossingen kunnen demonstreren.De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het inNOWvate Supply Chain Event. Woon de tweede European Supply Chain Start-up Contest bij en luister naar de vijf finalisten van de contest die hun oplossing pitchen voor het grote publiek in de strijd om de eerste plaats en bijbehorend marketingbudget van € 40.000.
  • Workshops: Neem deel aan de break-outsessies en krijg inzichten over innovatieve oplossingen en hoe deze direct in de praktijk kunnen worden toegepast.
  • Technologische innovatie: Ontdek de laatste supply chain technologieën zoals drones, 3D-printing, virtual reality en smartglasses op de beursvloer.