Supply Chain Plaza: samen werken aan topprestaties

Johan Cruijff zei ooit: ‘Wil je winnen dan moet je zorgen dat je altijd één doelpunt méér scoort dan je tegenstander’. Supply Chain Plaza sluit zich hierbij aan: Blijf uw concurrentie altijd één stap voor om zelf te kunnen winnen. Heeft uw organisatie de ambitie om topspeler te zijn en te blijven binnen haar tak van sport? Wilt u ook in 2020 nog bovenaan staan in uw divisie? Alleen als uw team, uw middelen én processen in topconditie zijn, kunt u meespelen op het hoogste niveau.

Trends

Internet of Things (IoT), globalisering, veranderingen in de technologie, integratie in de keten en big data zijn allemaal ontwikkelingen met grote gevolgen. Om aan de bal te blijven, moeten organisaties in staat zijn snel te schakelen. Door veranderende  vraagpatronen is flexibiliteit en goed inzicht in uw processen, goederenstromen en voorraad van groot belang. Snelheid van leveren, kwaliteit van de orderafhandeling, tijdig op- en afschalen van verkoop- en distributiekanalen en een goede uitvoering  van uw bedrijfsprocessen bepalen of u  een sterspeler kunt worden en blijven.

Ook uw huisvesting en bijbehorende locatiekeuze en niet te vergeten uw team zullen aan moeten sluiten bij de ambities van uw organisatie. Het is de vermenigvuldiging van deze factoren die zorgt voor de winst. Innoveren en continu verbeteren is de enige manier om te blijven scoren.

Supply Chain Plaza

Binnen het Supply Chain Plaza vindt u de juiste partners die u kunnen helpen met deze vraagstukken. Vanuit de overtuiging dat topprestaties alleen mogelijk zijn door maximale inzet met het juiste doel voor ogen én met een goedlopende organisatie, willen acht specialisten u coachen en helpen met strategische beslissingen en continu verbeteren. Binnen uw bedrijf staan deze uitdagingen ook niet los van elkaar, daarom bundelen wij voor u onze krachten!

Download: Mindmap Supply Chain Plaza 2015