Supply Chain Planner bij Superunie

Vacature Parttime Supply Chain Planner (24 uur p/w)

Heb jij organisatietalent, gevoel voor cijfers, werk je gestructureerd en wil je altijd een stap vooruit? Ben je daarnaast communicatief sterk en een organisator in hart en nieren? Bekijk dan deze vacature bij Superunie in Beesd!

De afdeling Supply Chain bestaat uit negen bevlogen en goed opgeleide professionals: de Supply Chain Manager (geeft ruimte en verantwoordelijkheid), drie SC Experts, vier SC Planners en één Assortiment Proces Coördinator. Binnen het team van vier Supply Chain Planners is ieder verantwoordelijk voor een specifiek pakket goederen. Om dit team verder te versterken is Logisch exclusief op zoek naar een parttime (24-uur) Supply Chain Planner.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van maximale beschikbaarheid van de producten tegen zo laag mogelijke voorraden. Dit doe je met behulp van het softwarepakket SLIM4. Daarnaast maak je scherpe analyses, communiceer je veel met interne collega’s en de Superunie-leden, stuur je de logistiek dienstverlener(s) aan én maak je (controle-)rapportages. Een rol waarin jij volledig verantwoordelijk bent voor het succes van jouw pakket!

Wil je meer weten over de rol, organisatie, concrete projecten, de sfeer of iets anders? Bel gerust voor meer informatie met Martin Dröge via (06) 10 99 28 08.

Superunie biedt jou

Een rol waarin je vrij bent om initiatieven te ontplooien en jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen. De functie is deels administratief, organiserend en analyserend. De werksfeer is informeel met een gezonde drive om te verbeteren. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en daarnaast biedt Superunie jou:

  • concrete opleidingsmogelijkheden
  • 24-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen + 6 ATV-dagen

Dus ben jij iemand die deze spilfunctie op een gestructureerde wijze tot een succes weet te maken? En wil je graag een rol met impact in de Nederlandse retailmarkt? Solliciteer dan snel!

Over Superunie

De missie van Superunie is het inkopen van goederen en diensten met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Superunie koopt in bij de bron en is altijd op zoek naar alternatieven waarbij het beste alternatief wordt beloond. Ondanks de diversiteit onder de leden opereert Superunie als een eenheid.

Superunie is een inkooporganisatie die dertien onafhankelijke retailorganisaties vertegenwoordigt in Nederland. De organisatie dekt de markt met ruim 1500 winkels en heeft een marktaandeel van bijna 30 procent. Superunie is inmiddels al 60 jaar succesvol.

De beste manier om het succes van Superunie te verklaren is de commerciële kracht van haar leden in hun verschillende lokale markten in Nederland. Veel Superunie-leden zijn marktleiders in het gebied waarin zij zijn gevestigd en zijn in staat om te concurreren met machtige nationale supermarktketens.
De professionele kennis van de regionale en lokale markt geeft de leden die bij Superunie zijn aangesloten vaak een voorsprong. Veel van de supermarktketens zijn familiebedrijven, wat voor loyaliteit van de lokale consument zorgt in een wereld die steeds onpersoonlijker wordt. Bekijk voor meer informatie: https://www.superunie.nl/over-superunie/.

Superunie is mede-ondertekenaar van de Gedragscode Eerlijke Handelspraktijken. www.supplychaininitiative.eu

Reageren op deze vacature kan via deze link naar de website van Logisch werving en selectie.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

C.I.V. Superunie B.A.
Recruitment Consultant
Martin Dröge, M: (06) 10 99 28 08, E: m.droge@logischwerving.nl