Supply Chain Planner bij Wellman

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Planner zet je jezelf volledig in voor het realiseren van de meest optimale condities in die processen waar jijzelf direct en indirect invloed op hebt. Dit voor zowel de korte, de middellange, als de lange termijn. Jij gaat voor een plan waarin de voorraad altijd voldoende is en in de juiste balans verkeert. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat er een degelijke voorraadbewaking is en dat daarmee de fabriek kan blijven produceren onder praktisch gelijkblijvende input-condities. Het betreft een hoge mate van zelfstandig functioneren en je hebt daarbij de nodige schakeling binnen de afdeling Logistiek en met de afdelingen Productie en Grondstof-inkoop.

Je draagt tevens zorg voor de dagelijkse voorraadmutaties en inkomende grondstoffenplanning. Voor de laatste heb je uiteraard ook veel contact met externe partijen, zoals leveranciers en transportbedrijven.

Wat Wellman jou kan bieden?

Wellman Recycling kenmerkt zich door een prettige werksfeer en een resultaatgerichte, open en directe no-nonsense cultuur. Wij bieden een uitdagende fulltime dagdienstfunctie in een gezonde organisatie die volop in ontwikkeling is. Vanzelfsprekend bieden wij passende arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, groei- en opleidingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling, vergoeding reiskosten en tegemoetkoming kosten sportschool.

Qualification & Experience

Bij jou lopen zaken altijd gestroomlijnd, want een goede voorbereiding is het halve werk. Vooral jouw vooruitziende en analytische blik vormen de kracht in jouw werk. Ben je klaar om jouw gave in te zetten en lijkt het je leuk om te werken bij één van de grootste recyclers van PET-flessen in Europa?

Over jou

Sociaal, collegiaal, positief ingesteld, doortastend, volhardend en leergierig zijn jouw weerspiegeling.

Bij voorkeur brengt onze ideale Supply Chain Planner ook het navolgende met zich mee:

  • Een MBO+ werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare gelijksoortige werkervaring in een productieomgeving of een vergelijkbare functie.
  • Affiniteit met logistieke processen ofwel ervaring met logistiek.
  • Ervaring met het werken in een ERP-programma.
  • Hoge mate van Microsoft Excel-kennis.
  • Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits is een pre.

Apply for this position via  this link

Marloes van der Velden
E-mail: mvandervelden@Wellman-Intl.com
Tel.: 0316-566253

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.