Supply Chain Planner bij Quooker

Supply Chain Planner bij Quooker

Jij zorgt ervoor dat de onderdelen voor het produceren van de Quooker op tijd zijn ingekocht, ingepland en afgeleverd zodat iedereen kan rekenen op een gestroomlijnd productieproces. Het is een uitdagende rol met veel variatie. Soms zullen er ook bedreigingen zijn in het proces. Denk bijvoorbeeld aan productieproblemen van een leverancier in Europa of Azië. Je gaat zelf op onderzoek uit en komt met creatieve oplossingen voor uitdagingen in de supply chain. Jij bent de spil tussen collega’s van productie, logistiek en leveranciers, en stemt bijvoorbeeld de inkomende en uitgaande voorraadbewegingen met hen af.  

Je supply chain-collega’s willen natuurlijk altijd met je meedenken. Toch wordt het team graag verrast door je zelfstandigheid, je lef en je ondernemerschap om uitdagingen zelf op te lossen. Belangrijk, in een groeiende organisatie waar gemiddeld 7.000 kranen per week geproduceerd worden.

Over jouw team

Het supply chain-team is een jong en gedreven team van twaalf collega’s waarbij de verdeling bestaat uit één Administratief Medewerker, vier Supply Chain Planners, twee Supply Chain Project Leiders, één Supply Chain Coordinator, één Supply Chain Analyst, één Master Data Specialist, één Supply Chain Manager en Chief Supply Chain Officer.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Investering in jouw ontwikkeling.
 • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.

Over Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan ontwikkeling. Je past goed bij ons als je nieuwsgierig bent, vooruitgang opzoekt en iets wilt bereiken. Bij ons word je de beste versie van jezelf. Jij maakt Quooker.

Elke medewerker draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. We doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar hun rol, drijfveren en ambities? Lees hier hun verhalen.

Wat we van jou verwachten?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je houdt van operationele uitdagingen en bewaart overzicht in onze groeiende organisatie.
 • Je werkt zelfstandig, trekt verantwoordelijkheid naar je toe en durft beslissingen te nemen. Kortom jij bent de regisseur van het supply chain-proces.
 • Je verplaatst je gemakkelijk in de situatie van de leverancier en interne stakeholder(s) en anticipeert zodat je je doel bereikt.
 • Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels omdat je contact hebt met nationale en internationale leveranciers.

Ben je enthousiast?

Stuur je profiel naar l.besseling@quooker.nl