Supply chain planner bij Detailresult Groep

Heb je een (bijna) afgeronde hbo studie? Ben je analytisch sterk, communicatief vaardig en heb je lef? Ben je op je best midden in de hectiek? Lees dan snel verder!

Wij zijn voor onze vestiging in Sassenheim op zoek naar een:

Supply chain planner (37 uur)

Onze 200 winkels worden 7 dagen per week bevoorraad vanuit 7 distributiecentra. Als supply chain planner bestel en verdeel jij de producten over de distributiecentra zodat ze snel en efficiënt uitgeleverd kunnen worden aan de winkels.

Je werkt in een team van 13 collega’s en samen verwerken jullie 2,4 miljoen colli per week. Je hebt dan ook dagelijks contact met onze inkopers en met leveranciers zodat ze op jouw gewenste tijd de producten bij het juiste distributiecentrum komen lossen. Uiteraard stem je dit ook af met de verschillende distributiecentra zodat jouw collega’s precies weten welke producten wanneer binnen komen. Met deze hoeveelheden gaan er ook wel eens leveringen niet goed. Jij spreekt de leveranciers hier op aan en lost dit professioneel op.

In deze dynamische functie heb je in de ochtend de hectiek van het bestellen, verdelen en aansturen van leveranciers en in de middag de rust en focus voor het maken van analyses om (ad hoc) problemen op te lossen en continue te verbeteren. Jij bent de spil in onze supply chain.

Wij bieden:

Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, in een enthousiast team van 9 betrokken collega’s waar je elkaar nodig hebt om resultaat te halen. Na een intensieve inwerkperiode word je verantwoordelijk voor je eigen bestel- en leverancierspakket.

Daarnaast bieden wij:

  • salaris tussen de €30.000,- en € 37.500,- op jaarbasis obv 40 uur per week
  • 24 vakantiedagen per jaar
  • 19 ATV dagen per jaar
  • de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen en trainingen.
  • verschillende werktijden afgestemd op je collega’s

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel:

  • een afgeronde hbo-opleiding in een logistieke, commerciële of bedrijfskundige richting
  • analytisch zeer sterk, accuraat en bent autonoom
  • je bent sterk in het gebruik van Excel
  • je durft mensen aan te spreken over zaken die beter kunnen en kan dit ook goed overbrengen.
  • je kan je verplaatsen in wat de consument op welk moment wil kopen

Wil je meer informatie over deze vacature? Niek Fonteine, Teamleider Voorraadbeheer staat je graag te woord. Hij is bereikbaar op 088-3137640.

Solliciteren op de vacature Supply chain planner bij Detailresult?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld