Supply Chain Officer bij Scheidt & Bachmann Parkeersystemen

Scheidt & Bachmann heeft voor haar team Supply Chain een vacature voor een

Supply Chain Officer M/V

40 uur per week

Wie zijn wij?

Scheidt & Bachmann Parkeersystemen B.V. is een volwaardige dochteronderneming van het wereldwijd opererende Scheidt & Bachmann GmbH. Scheidt & Bachmann bestaat al sinds 1872 en ontwikkelt, produceert  en distribueert eigen producten vanuit haar fabriek in Mönchengladbach (Duitsland). Vanuit onze kantoren in Zoetermeer (NL) en Mechelen (BE) voorzien wij de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt van de meest innovatieve high-end parkeeroplossingen en diensten. Voor de Benelux, waar reeds een voorname positie is bereikt, is een verdere strategische groei voorzien met als doel “Leader in smartparking”  te worden. Wij zijn daarom op zoek naar vakbekwame, respectvolle, flexibele, en energieke teamgenoten die een bijdrage willen leveren aan het bereiken van deze doelstelling.

Wat ga je doen als Supply Chain Officer?

Als Supply Chain Officer zorg jij er samen met de Teamleader Supply Chain voor dat alles dat maar met inkomend en uitgaand materiaal te maken heeft op rolletjes verloopt. Dagelijks ben je bezig om vanuit het magazijn de klanten, Field Engineers en Projectmanagers te voorzien van de juiste materialen.

En belangrijker nog; Wie ben jij?

 • je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van logistiek;
 • je bent in het bezit van een geldig VCA-vol certificaat;
 • je bent in het bezit van heftruck rijbewijs;
 • je hebt kennis van- en affiniteit met de techniek;
 • je hebt de nodige werkervaring in een soortgelijke rol;
 • jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend in woord en geschrift (NL en ENG, D);
 • je bent bij voorkeur woonachting in de omgeving Zoetermeer.

Je houdt ervan om de spreekwoordelijke handjes uit mouwen te steken. Door jouw  nauwkeurigheid, kwaliteitsbewustzijn en daadkracht ziet het magazijn er hoe dan ook altijd netjes uit. Tevens is door jouw zorgvuldige wijze van administreren ook alles achter de schermen piekfijn in orde.

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Je maakt onderdeel uit van een groot bedrijf dat wereldwijd opereert en haar oorsprong in Duitsland heeft.
 • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor jouw ideeën.
 • Een baan bij een succesvolle, groeiende onderneming, welke zich focust op het leveren en servicen van innovatieve parkeeroplossingen.
 • Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheden tot aanvullende opleidingen en trainingen.
 • Een moderne kantooromgeving te Zoetermeer.

Voel jij je aangesproken en ben jij de Supply Chain Officer die wij zoeken?

Dan horen wij graag van je! Stuur ons je CV en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment. Wil je een dag meelopen met een van onze engineers om te zien of de functie bij je past? Ook dat is mogelijk.

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met Anouk Bitter (HR), via 079-361 00 04. Of kijk op onze website: https://www.scheidt-bachmann.nl/nl/ of https://www.scheidt-bachmann.be/nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.