Supply Chain Media met spel op ICT&Logistiek 2014

Supply Chain Media is op 29 en 30 oktober weer aanwezig op de vakbeurs ICT&Logistiek in Utrecht. Test uw logistieke inzicht en speel het spel “Rush Hour” op onze stand, of kom naar de presentatie over “Supply Chain Strategy Mindmapping” van uitgeefdirecteur Martijn Lofvers op woensdag 29 oktober 2014.

Rush-Hour

Loods de auto uit een volle parkeerplaats

Supply chain management is een complex vakgebied en daarom is het vrij gemakkelijk om te verzanden in de (verkeerde) details. In het bordspel Rush Hour draait het om logische progressie, probleemoplossend vermogen en vaardigheden voor sequentieel denken als basis voor het scheppen van orde en het vinden van oplossingen in een ogenschijnlijk hopeloze situatie. Het doel is om je auto uit een volle parking te krijgen. De winnaar is degene die dit in het kleinste aantal bewegingen voor elkaar krijgt. Supply Chain Media daagt u graag uit.

 

 

Ontwikkelen van een strategische supply chain mindmap

Presentatie Martijn IctUtrecht-072Bij veel bedrijven is het onduidelijk wat de bedrijfsstrategie is: welke bergtop zijn we aan het beklimmen en waarom? De juiste route naar de top vertaald in bijpassende supply chains en de bedrijfsbrede communicatie hierover is cruciaal. De strategische mindmap helpt supply chain directeuren bij het signaleren van obstakels en de onderlinge rolverdeling om deze hindernissen te omzeilen. Martijn Lofvers zal in zijn presentatie uitleggen hoe het periodiek doorlopen van deze strategische en operationele cyclus ervoor kan zorgen dat bedrijven succesvol zijn en blijven.

ICT & Logistiek, 29-30 oktober 2014

Test uw logistieke inzicht met “Rush Hour
Supply Chain Media
Standnummer: 03.D051

“Supply Chain Strategy Mindmapping”
door ir. Martijn Lofvers, uitgeefdirecteur & hoofdredacteur Supply Chain Magazine/Movement
Datum: woensdag 29 oktober 2014
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Presentatie: 12.00-12.30 uur in Theater Transport&Logistiek

www.ictenlogistiek.nl